Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

Laura Matamoros, d'enhorabona: la novetat que ha estrenat a Barcelona amb el seu xicot

La parella ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials

Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara
Laura Matamoros i la seva parella han obert un negoci a Barcelona | Catalunya Diari

Laura Matamoros i la seva actual parella, Benji Aparicio, han estrenat comerç a Barcelona. La filla de Kiko Matamoros ha compartit unes històries a Instagram explicant que es trobava a la ciutat comtal i preguntant als seus seguidors si es podien fer alguna idea sobre què feia a la capital catalana.

La resposta no s’ha fet esperar i, de fet, alguns dels seus seguidors han esbrinat què feia la filla del col·laborador de Telecinco a la ciutat comtal. I és que Laura Matamoros i la seva parella estan d’enhorabona: el seu restaurant ‘No Na Me Bar’ s’estrena a Catalunya.

'No Na Me Bar' arriba a la ciutat comtal 

Aquesta és una aposta arriscada per a la parella, com ho seria per a qualsevol que s’atreveixi a obrir un negoci d’hostaleria o restauració en mig d’aquesta pandèmia. Les restriccions horàries i el límit de persones per taula fan que sigui difícil obtenir beneficis actualment. Així, ‘No Na Me Bar’ oferirà, ara com ara, només servei a domicili, ja que és el menys restringit en aquest moment.

Així ho ha compartit Laura Matamoros al seu compte d’Instagram, on ja ha ensenyat el disseny de les bosses que ofereixen amb el menjar. «Equip sempre, i a tot arreu! Barcelona, estem oberts!», resava sota la fotografia. Benji Aparicio, la seva parella, no ha dubtat a comentar sota la fotografia demostrant que es troben en un gran nivell personal de parella. «Vinga! Sempre endavant!».

Benji Paricio no sembla afectat professionalment per la pandèmia, ja que a més d’aquesta obertura encara manté dos restaurants més a la Comunitat de Madrid. Els dos estan situats a la Comunitat de Madrid. Així, la parella també ha assegurat que no descarten obrir un establiment físic a la ciutat comtal quan les condicions ho permetin, ja que ara mateix només es pot recollir o enviar a casa.

Laura Matamoros i Benji Aparicio, una parella més que consolidada

Aquest pas demostra que la parella es troba en un gran moment personal. Durant els últims mesos, Laura Matamoros i Benji Aparicio han hagut de suportar diversos rumors de crisi en la parella, fet que va haver d’aclarir la filla del col·laborador de ‘Sálvame’: «Que no comparteixi coses constantment amb Benji no significa res. S’ha d’entendre que tots tenen una feina i que no a tothom li agrada aparèixer a les fotografies tant com a mi».

Ara, aquest nou pas en mig de la pandèmia confirma que no hi ha crisi en la parella, ja que és un gran pas que han decidit fer de manera mútua. El restaurant ‘No Na Me Bar’ ofereix menjar molt variat amb ofertes úniques, i el compte oficial del negoci ja ha confirmat la seva arribada a Barcelona, la qual descriuen com «una ciutat que ens encanta i a la qual esperem agradar molt».

Ara per ara, i només un dia després de la gran estrena, alguns rostres coneguts ja s’han declarat fans d’aquest restaurant. Romarey Ventura, esposa del jugador del FC BarcelonaJordi Alba, ha comentat sota la fotografia de Matamoros afirmant que «estic desitjant provar-lo». Caldrà esperar per veure si el negoci prospera com els que es mantenen a Madrid o les restriccions de la pandèmia faran d’aquest un projecte fallit.