Laura Matamoros i Benji Aparicio es reconcilien

La parella ha estat fotografiada en actitud afectuosa pels carrers de Madrid

Laura Matamoros amb la seva parella Benji Aparicio
Laura Matamoros amb la seva parella Benji Aparicio | INSTAGRAM

 

Laura Matamoros i la seva exparella Benji Aparicio, amb qui va tenir un fill ara fa un any i mig, s’han donat una segona oportunitat després d’estar un temps separats. Només un mes després que Laura Matamoros trenqués la seva relació amb Daniel Illescas, la parella ha decidit reprendre el seu amor allí on el van deixar, i han estat enxampats en actitud molt afectuosa passejant pels carrers de Madrid, després de dinar junts en un restaurant madrileny.

 

Han tingut diverses cites a soles

La revista Semana publica les fotografies de la parella
La revista Semana publica les fotografies de la parella | semana

 

Tal com mostren les fotografies, la parella es va deixar veure molt còmplice en tot moment, gaudint de rialles i mirades plenes de feeling, cosa que demostra que tot i haver estat separats i haver començat altres relacions, els seus sentiments no han canviat. Tot i que cap dels dos han volgut confirmar ni desmentir la notícia, des de l’entorn més proper parlen de reconciliació, confirmant que s’estan donant una segona oportunitat i que ambdós han tingut diverses cites a soles sense la presència del seu fill Matías.

Durant el temps que han estat separats, Laura ha mantingut una història d’amor amb Daniel Illescas que es va acabar aquest setembre i el seu ex, el xef Benji Aparicio, va tenir un breu idil·li amb la periodista Clàudia Garcia.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari