YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La catalana Laura Fa, indignada amb el que l'han obligat a fer a 'Sálvame'

La col·laboradora ha rebut una puntuació molt baixa per part dels seus companys

La periodista catalana Laura Fa amb el seu telèfon mòbil al plató de 'Sálvame'
Laura Fa ha estat la nova participant del format 'La Verbena' de 'Sálvame' | Lecturas

‘Sálvame’ ja no sap què fer per aconseguir que els seus espectadors no se’n vagin a la cadena rival a veure ‘Pasapalabra’. Durant aquesta setmana el programa de Telecinco s’ha encarregat de fer sofrir a Chelo García Cortés per guanyar audiència- i que ella, és clar, guanyés diners.

La col·laboradora ha hagut de cremar una fotografia d’Isabel Pantoja, va haver de ficar el cap dins d’una caixa de paneroles i fins i tot s’ha deixat estar mentre un professional intentava no clavar-li diversos ganivets al cos. Tot això forma part del nou format ‘Quiero dinero’, i sembla que està funcionant a l’hora de captar els espectadors indecisos.

Laura Fa representa Espanya al plató de ‘Sálvame’

Però si ‘Sálvame’ aposta per alguna cosa és per renovar. Molt abans de la creació de ‘Quiero dinero’ a la part ‘Tomate’ del programa, els col·laboradors ja havien d’enfrontar-se a una nova secció que havia sorgit en els darrers mesos: ‘La Verbena’. Per a aquesta prova, els col·laboradors i col·laboradores havien de fer una espècie de ‘Tu cara me suena’: cada dia, un d’ells es disfressaria i aprendria una cançó per a poder interpretar-la finalment al plató davant dels seus companys.

Però encara que sembla una prova innocent, a Telecinco tot ho fan amb una doble clara intenció. En aquesta ocasió era el torn de la catalana Laura Fa, i els seus companys van decidir anar-se’n on més mal podria fer-li. Independentista proclamada, Laura Fa va haver de superar el repte de ser les Azúcar Moreno amb la seva cançó ‘Bandido’. A això se li havia d’afegir que havia de cantar-ho amb una gran bandera d’Espanya a la seva esquena: «Sou uns put*s cabrons», va queixar-se la periodista.

Kiko Matamoros contra Laura Fa

Tot i això, Laura Fa sap deixar la política a una banda i fer l’espectacle que des de ‘Sálvame’ volien que ensenyés. Així, va afirmar que no tenia cap problema en fer-ho: «Si em toca imitar a les Azúcar Moreno que van representar a Espanya a Eurovisió sabré coses d’Espanya. Sabré coses perquè visito Espanya», assegurava la periodista abans de la prova. A més, tenia clar quin dels seus companys la puntuaria malament fes el que fes: «Sé que Matamoros em valorarà fatal. Li caic malament, no em suporta. El que em vagi malament a mi li semblarà estupend».

La seva actuació va acabar amb una opinió general que coincidia en el fet que havia estat bastant «fluixa», tal com havia afirmat Jorge Javier Vázquez. Laura Fa es va intentar excusar: «És la primera vegada que actuo a la meva vida...». Kiko Matamoros ni tan sols dissimula la seva mala relació amb la catalana: li va posar un 2 sobre 10. Caldrà veure si ‘Sálvame’ aconsegueix disfressar i fer cantar a Matamoros en directe o si aquest només jutjarà els seus companys des de la cadira de col·laborador.


Comentaris

envia el comentari