Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Sergio Ramos i el seu germà, cada cop més distanciats i sabem el motiu

Les xarxes socials dels germans i les cunyades donen moltes pistes

Els rumors sobre una possible mala relació entre Lorena Gómez i Pilar Rubio van en augment. Tot i que les dues neguen portar-se malament, la veritat és que és impossible veure-les compartint un dinar o un simple passeig al costat de les seves respectives parelles, com sí que fa, tot i que per separat, amb Miriam, germana de Sergio i René Ramos.

Pilar Rubio no vol coincidir amb la seva cunyada

Tot i la distància, la cantant ha trobat al costat de Miriam un suport fonamental i ho ha volgut deixar reflectit a les seves xarxes socials. La germana de Sergio Ramos ha visitat a René i a Lorena aprofitant que tenia un viatge de negocis. «La tieta», escrivia Lorena en un 'stories' deixant veure com de bé es porten totes dues. A més, en aquesta fotografia també hi havia el marit de la presentadora, però no hi ha cap constància que ella anés al sopar, cuinat pel famós Xef Dani García.

A més d'aquest sopar, és força habitual veure Miriam i Lorena Gómez compartint moments; no hi ha publicació on no manifestin la seva bona relació. Un 'feeling' que, evidentment, es deixa entreveure a les xarxes socials, on no deixen de dedicar-se afectuosos comentaris.

No obstant això, en totes aquestes quedades de cunyades no apareix per cap lloc Pilar Rubio, una cosa que podria estar afectant la relació que mantenen els tres germans. Quan queden, els tres pugen fotografies a les seves xarxes socials sense que la presentadora hi estigui present.

L'última vegada ha estat aquest dijous. Miriam pujava una imatge on deixava clar com adorava els seus germans: «Que alegria ajuntar-nos per fi, encara que sigui per temes laborals. Per molt que passin els dies i els mesos, quan estem a prop s'atura el temps. Us adoro, germans», escrivia la cunyada de Pilar Rubio.