Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia molt seriosa

Letícia s'assabenta del pitjor en mig de la malaltia: «és complicat»

La reina Letícia, molt preocupada per la seva neboda

Fa tot just uns dies Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, donava una notícia que ens deixava a tots gelats. La jove reconeixia que fa temps que pateix un trastorn de la conducta alimentària i que havia hagut de ser internada per recuperar-se. Una informació que fins ara només havia compartit amb el seu cercle més íntim, però que s'animava a treure a la llum per ajudar altres joves en la mateixa situació.

Primer pla de la reina Letícia Ortiz
Letícia, pendent de l'evolució de la seva neboda | GTRES

Encara que desconeixem si la reina Letícia estava al corrent d'aquest problema, queda clar que ella també està força preocupada per la seva neboda. Des que va morir la seva germana, Érika Ortiz, la reina ha intentat en tot moment estar a prop de Carla i donar-li suport. Encara que això també implicava cridar l'atenció per la sobreexposició mediàtica a què s'estava sotmetent.

La carrera com a actriu de Vigo començava a convertir-se en un veritable problema per a la Casa Reial, ja que no hi havia dia en què la jove no protagonitzés alguna notícia. Això, mentre que des de Zarzuela li recomanaven seguir per un altre camí que no fos el de la interpretació.

Primer pla de Carla Vigo
Carla Vigo travessa un moment complicat | Europa Press

Amb el temps, sembla que Carla s'ha acabat adonant que potser la seva tia té raó i ara està decidida a centrar els seus esforços en una altra professió.

En ple procés de recuperació, sembla que la jove ha trobat la seva veritable vocació: ajudar els altres. Així, ella mateixa assegura que està millor i, fins i tot, ha fet el pas d'anar-se'n a viure amb un grup d'amics. A més, el seu principal projecte és estudiar temes d'integració social, «per treballar ajudant nens amb problemes i gent que necessita ajuda psicològica i comprensió».

Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, pren una decisió important

La neboda de Letícia té clar que «recuperar-se del tot és molt complicat. «No he sortit perquè he tingut recaigudes», compartia amb els seus seguidors. «Succeeix com amb els alcohòlics, que mai es recuperen del tot. He d'anar amb compte amb certs comportaments», els advertia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Era tot just amb 8 o 9 anys quan la filla d'Érika Ortiz començava a veure's malament al mirall i amb 14 ja feia «coses perjudicials per a ella». Tot i això, no ha estat fins ara quan per fi s'ha animat a parlar sobre el tema i demanar ajuda, cosa que li ha anat molt bé, ja que actualment es continua recuperant a casa.

La jove reconeixia patir bulímia des de fa força temps i ha estat ingressada les últimes setmanes. «Era una nena i no sabia què m'estava passant. No ho vaig saber identificar perquè tampoc ningú m'havia parlat d'això. És una cosa que t'acompanyarà tota la vida, però tens èpoques millors», explicava.

Carla Vigo
Carla Vigo sap que compta amb gent per donar-li suport | Europa Press

Carla també assegura que el que l'ha ajudat molt és poder anar a teràpia de grup. «Vaig anar al metge de capçalera i em van enviar al psiquiatre», relatava. Tot i que té clar que la recuperació total és un procés lent: «El meu suport han estat els meus amics i la meva família. També trobo suport en el ball perquè m'ajuda a no pensar en res i a cuidar-me de tot».

El dolor per la pèrdua de la seva mare segueix encara molt present. I és que no hi ha ni un sol dia en què Vigo no se'n recordi.

De fet, a l'aniversari de la seva mort sempre aprofita per dedicar-li unes paraules precioses. «Ja han passat 16 anys des del teu viatge sense bitllet de tornada, encara que cada vegada em fa menys mal», escrivia el 7 de febrer passat.

«Cada dia de la meva vida, el que més desitjo, és que poguessis baixar d'on sigui que estiguis per fer-me una última abraçada i per veure la persona en què m'he convertit».