Foto de la reina Letícia.

Letícia assenyalada pels periodistes estrangers per un detall del seu cos: la imatge

Letícia genera força enrenou aquests dies

Els reis Letícia i Felip VI han passat uns dies per la capital d'Alemanya en un dels seus viatges institucionals. I en un dels sopars de gala que van tenir lloc, els periodistes alemanys han ressaltat un detall del cos de la reina que no han pogut deixar passar.

Quan més es parla de la seva malaltia als peus, el neuroma de Morton, amb què va ser diagnosticada el juny passat, ara pren rellevància una altra part del seu cos.

De fet, va ser per agafar el vol fins a Alemanya on la reina Letícia Ortiz optava per vestir uns mocassins plans que va acompanyar d'un vestit de ratlla diplomàtica.

Imatge dels reis Felip VI i Letícia durant la seva visita a Alemanya
La reina Letícia al costat del rei Felip durant la seva oficial a Alemanya | GTRES

El detall del cos de Letícia que no se li ha escapat als periodistes alemanys

Aquesta vegada no han estat els peus, encara que novament, va haver d'anar en talons al sopar de gala amb el president Frank-Walter Steinmeier. La reina va optar a la vetllada per un vestit llarg vermell amb capa lateral, una vestimenta que va cridar l'atenció de tots els presents.

Aquest vestit ja l'havia utilitzat en 2017 a Holanda durant l'aniversari del rei Guillem. És una peça de la dissenyadora Stella McCartney que va acompanyar unes sandàlies daurades de Jimmy Choo de dotze centímetres. Tot aquest 'look' el va completar amb unes arracades llargues de diamants i robins, juntament amb la polsera a joc.

Arran d'això, la revista alemanya Bunte va ser l'encarregada d'enaltir el cos de la reina espanyola. «Un festí per als ulls des de lluny. La dona de 50 anys torna a posar el cos d'acer al centre d'atenció: les mànigues en forma de capa dirigeixen la mirada als braços ben entrenats», escriuen.

Tot i que segons la revista tot el seu cos cridava l'atenció a causa de la vestimenta escollida, han ofert en un detall: «Els seus braços entrenats». Una aposta de vestit per a la revista única, ja que «emfatitza el seu cos ben entrenat».

La visita oficial ha donat per a molt més, i és que l'objectiu principal de Ferran VI era millorar i aprofundir més en la relació que Espanya manté amb el país germà.

Imatge d'esquena de la reina Letícia durant la seva visita a Alemanya
Imatge de la reina Letícia durant la seva visita a Alemanya en què s'aprecia el seu musculat braç | GTRES

La dolorosa malaltia de la reina Letícia

La reina Letícia va començar patint metatarsàlgia, una malaltia que li provocava un fort dolor als peus a causa de l'ús continuat de sabata de taló. I com que aquest tipus de sabata forma part del vestit de la reina, són molt poques vegades les que opta per posar-se plans.

Per això, a causa d'aquesta decisió, la malaltia ha originat que ara tingui neuroma de Morton, tal com va assegurar ella mateixa a diversos periodistes. Així mateix, va confirmar-ho el dia de la Hispanitat després de la desfilada quan va assegurar que li ho havien diagnosticat al juny.

Aquesta es tracta d'una malaltia que afecta el metatars entre el tercer i el quart dit del peu. Una molèstia que pot arribar a ser persistent quan es fa servir sabata de taló i s'està dret durant diverses hores.

Tot i això, malgrat que encara no opta en tots els actes públics per la sabata plana, ha acomodat els seus 'stilettos' amb una petita plataforma que li faria més suportable aquest profund dolor.

Una imatge dels peus de la reina Letícia
Foto de les sabates negres de la reina Letícia | GTRES

En els pitjors casos, el neuroma de Morton pot operar-se amb una senzilla cirurgia, encara que de moment sembla que no caldrà. Així doncs, qui va ser periodista es pren molt seriosament la seva tasca com a reina i sap que entre les seves funcions hi ha el fet de portar una perfecta tinguda acompanyada d'unes sabates de taló.