Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Letícia és molt criticada pel que li ha dit a la seva filla Elionor

Elionor està sempre a l'ombra de la seva mare

Parlar de la princesa Elionor és, gairebé, parlar també de la seva mare. Tothom sap que Letícia segueix unes normes molt estrictes que afecten les seves filles. I encara més quan es tracta de la seva educació.

La dona del rei Felip vol que la seva filla Elionor estigui més que preparada quan li toqui regnar i, per això, exigeix a les seves filles unes conductes molt estrictes.

No poden tenir xarxes socials, té un control estricte de la seva alimentació i no poden aparèixer públicament si no tenen permís. De fet, només veiem Elionor quan la Casa Reial, és a dir, la seva mare, ho permet.

Primer pla de la reina Letícia mig somrient.
Letícia té clar què és el que vol per a les seves filles. | GTRES
 

És habitual veure l'hereva al tron en actes oficials amb els seus pares, però poques vegades l'hem vist sortint del guió escrit per la seva mare.

Letícia, massa controladora amb Elionor?

Aquests dies, Elionor és a Espanya després d'acabar el seu primer trimestre d'estudis a Gal·les. La germana de la infanta Sofia cursa segon de batxillerat a la Gran Bretanya i ha aprofitat aquests dies de vacances de Nadal per reaparèixer davant dels mitjans.

En una d'aquestes aparicions, Elionor va visitar el centre de voluntaris de la Creu Roja. Se l'ha vist vestint el més pur estil Letícia. Alguns cercles propers a la Casa Reial han dit prou i la crítica ha carregat contra la reina.

Foto de la princesa Elionor mig somrient.
Elionor llueix uns looks poc comuns per a la seva edat. | Europa Press
 

Ha estat pel que està fent amb la seva filla, en concret, pel que ha tornat a succeir a l'últim acte en què ha aparegut, al qual va anar ella sola, sense la presència dels seus pares.

Qui ha aixecat la veu contra la reina Letícia ha estat Pilar Eyre, periodista especialitzada en la Casa Reial i que coneix molt bé els secrets de Palau. Eyre ha aprofitat la seva columna a la revista Lecturas per carregar durament contra la reina pel que ha fet amb Elionor.

Pilar Eyre, contra Letícia una vegada més

La periodista critica una vegada més l'hermetisme que envolta l'hereva el tron, a qui qualifica de «noia intel·ligent» que «somriu amablement» i que «té ganes de fer-ho bé».

Foto de la princesa Elionor i la reina Letícia saludant.
Elionor i la reina Letícia no difereixen gaire en la forma de vestir. | Europa Press
 

Però argumenta que Elionor està molt lluny de la gent jove. «Serà la reina dels nostres fills i nets. Probablement no serà reina fins al 2050, quan tots els que la trobem molt bonica i educada estarem sota terra».

En aquest sentit, també critica la vestimenta de l'hereva. «El fet que Elionor porti la roba de la seva mare no fa més que eixamplar la bretxa que la separa de les noies de la seva edat», afirma. I és que, segons el seu punt de vista, amb els 17 anys que té no aconsegueix que ningú s'hi senti identificat.

Unes paraules que segur que no li han agradat a Letícia, però que molts consideren que són una obvietat. L'estricta educació a què es veu sotmesa Elionor li treu «espontaneïtat i calidesa», sobretot entre els més joves.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp