Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Letícia

Letícia, enxampada fent allò que sempre ha prohibit a les seves filles

La reina fa allò que està prohibit a la família

Només podem observar els monarques i la resta de la seva família quan estan en un acte oficial o quan fan vida fora de casa seva. Únicament, persones properes a la família reial ens poden donar més detall sobre el seu dia a dia o quan cal declarar per haver causat un escàndol. Entre aquesta informació que hem recopilat sobre els membres de la casa reial, hi ha una sèrie de normes que alguns se salten i altres la segueixen rigorosament.

És d'esperar que els fills de la infanta Elena, Victòria Frederica i Froilà, siguin els que se saltin les normes per ser els rebels davant del públic. Però, i si diem que la mateixa Letícia tampoc no ha seguit les regles imposades?

Les estrictes normes de la Casa Reial

Tothom ha de tenir un codi de conducta i protocol, i seguir normes molt bàsiques, ja que els nebots de la reina Letícia, encara que no siguin hereus, tenen una imatge i el coneixement d'intimitats de la família que haurien de mantenir en secret.

Molts tenen comptes a les xarxes que són privades i molt poca gent de confiança pot interactuar amb ells com és el jugador d'handbol Pablo Urdangarín. També hi ha casos com els de Victòria Frederica que per impulsar la seva carrera d'influenciadora ha hagut de fer públic el compte d'Instagram.

Clarament, les que estan més vigilades i amb unes normes més estrictes són les filles de la reina Letícia i el rei Felip VI. En realitat, serien la majoria de normes que un pare sempre ha volgut imposar als seus fills, però a la pràctica no va sortir bé. En el cas de Letícia, ella sí que ha pogut ser estricta amb el que s'ha proposat per a l'educació de les seves filles.

Felip, Letícia, Elionor i Sofia durant les vacances
Les filles de la reina Letícia tenen normes molt estrictes que seguir | GTRES

El primer i més clar és que tenen prohibit l'ús de xarxes socials, internet i pantalles, només poden utilitzar l'ordinador amb motiu escolar. Tampoc poden menjar ni les filles de Letícia ni els reis menjar ferralla o ràpid. Només tenen permès el menjar orgànic, verdures i peixos.

La princesa i la infanta tampoc no es poden adormir més tard de les nou del vespre tret que siguin festes familiars, com Nadal. L'última regla que coneixem és la que s'aplica a tota la família: no poder donar informació sobre què passa de portes endins.

La reina Letícia s'ha saltat les normes

Tot i que la princesa i la infanta han seguit rigorosament el que se'ls ha imposat, s'ha descobert que la Reina Letícia no les hauria seguit. Tant els reis com les filles no tenen permès les xarxes socials, només tenen un compte de Twitter i un canal de YouTube on publiquen els actes als quals acudeixen. Podria ser que la reina Letícia tingui un compte privat i molt discret d'Instagram on pot seguir tot allò que es publica en aquesta plataforma.

Tot això ho sabem perquè en una entrevista a 'La Otra Crónica' del diari El Mundo, l'actriu Kate del Castillo va declarar sobre la reina: «És divina, a més, una dona increïble que em va explicar que va fer anys gairebé igual que jo. Som de la mateixa edat i que estava veient el meu Instagram i li encanta tot el que faig, així que va ser molt divertit que em digués que va veure el meu Instagram».

Imatge de la reina Letícia amb el seu nou 'look' i sormient
Letícia podria tenir un compte secret a Instagram | GTRES

Les paraules tan amables de Kate cap a Letícia ens han donat a entendre que la dona de Felip VI tindria un compte a Instagram. Aquest fet ha portat a adonar-se de discursos anteriors de la reina que ha estat informada des de les xarxes socials.

Com desconeixem aquest compte d'Instagram, no es pot saber si també publica el dia a dia en aquest perfil tan secret que té. Possiblement, només utilitzeu la xarxa social per poder estar més actualitzada.