Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira

El surrealista detall amb què Shakira va assabentar-se de la infidelitat de Piqué

La cantant ha revelat com va començar a sospitar de les infidelitats del català

A punt d'iniciar una nova vida a Miami, la cantant Shakira ha ofert una reveladora entrevista en què llança un raig de llum sobre la fi de la seva relació amb Piqué. En aquesta entrevista la colombiana ha donat indicis de com van sorgir les seves primeres sospites sobre Gerard Piqué. Un lloc insospitat de la casa va suposar el detonant del fi de la relació.

Ni més ni menys que la nevera de la cuina va ser el detonant del divorci. L'electrodomèstic i alguns petits detalls de la convivència també van ajudar a fer que tot esclatés.

El detall també està present en el seu videoclip

La periodista del canal britànic ITV li va preguntar sobre un detall a un dels darrers videoclips de l'artista. Concretament, al de la cançó 'Te Felicito' que protagonitza jutament amb Rauw Alejandro. Per a molts aquesta és la cançó que la cantant va utilitzar com a venjança on parla d'un desengany amorós i que va ser premonitòria del que va arribar després.

La cançó està plena de dards i retrets com: «La teva ferida no em va obrir la pell, però sí els ulls». L'entrevistadora també li va preguntar sobre el motiu pel qual apareix una nevera: «No vas a la nevera a agafar la llet. Digues, que buscaves?». És llavors quan la colombiana assenyala que tan sols intentava trobar la veritat.

Imatge de la Shakira en el seu videoclip 'Te Felicito'
Imatge de la Shakira en el seu videoclip 'Te Felicito' | YouTube

Una resposta contundent que seguia d'unes significatives paraules: «Crec que li passa a les dones alguna vegada en la seva vida, creus que estàs en una relació real i no és el que sembla». No ha volgut aprofundir més en el tema. Tot apunta que va trobar a faltar certs aliments durant el temps que va estar fora de casa per complir amb els seus compromisos professionals.

Aquest fet hauria deslligat les primeres sospites. Fins i tot, podria ser que Clara Chía, l'actual parella de l'exjugador del FC Barcelona, hagués estat a la casa d'Esplugues de Llobregat de l'exparella.

Un Nadal molt diferent per Shakira

El que sí que és veritat és que seran unes dates nadalenques molt diferents per a Shakira. La cantant colombiana tanca un dels anys més durs de la seva vida. Així i tot, el 2023 suposarà un nou inici per a la cantant que es mudarà amb els seus dos fills, Mila i Sasha, a Miami.

Una ciutat en la qual ja posseeix una casa en propietat. Després de molts desacords, l'exparella ha arribat a una entesa i el català podrà estar al costat dels seus nens deu dies al mes. També disposarà de visites durant els períodes de vacances estivals i períodes de descans durant el curs escolar.