Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de archivo de Leticia Sabater

El dia que Leticia Sabater va estar a punt de perdre la vida

Ara està participant en el nou 'reality' de Telecinco, 'La casa fuerte'

Leticia Sabater
Ara està participant en el nou 'reality' de Telecinco, 'La casa fuerte'  | Catalunya Diari

Leticia Sabater, que es troba concursant al 'reality' de Telecinco  'La casa fuerte', ha estat sempre sinònim de diversió, de polèmica i de televisió. Molts són els moments que ens ha regalat i que quedaran a la retina de milers de persones, però la seva vida no ha estat sempre fàcil.

De fet, 'Cadena 100' ha publicat que en el moment del seu naixement va tenir seriosos problemes de salut. Tan serioses van ser aquestes complicacions, que Leticia va néixer pràcticament morta.

Anys enrere al programa de Telecinco 'Sábado Deluxe' existia un espai anomenat 'La caja'. En aquest espai, els convidats explicaven moments de la seva vida acompanyats de fotografies antigues i Leticia Sabater va acudir a explicar la seva història.

«Vaig néixer pràcticament morta»

Gràcies al programa vam poder conèixer una mica més la presentadora de programes infantils. De fet, va arribar a explicar la història de superació més important de la seva vida: «Jo vaig néixer pràcticament morta. Vaig tenir una deshidratació de pílor enorme en néixer i els metges em donaven per morta». El seu discurs continuava amb declaracions igual de dures: «Jo vaig néixer molt lletja. Tant, que el meu avi va dir: 'Aquesta nena no té solució'».

Malgrat tot, Leticia sempre ha tingut bones paraules cap als seus pares, i així ho confirmava parlant de la seva progenitora: «Tot un esforç, el de la meva mare. Durant un parell d'anys dia rere dia trigava deu hores a donar-me les farinetes. Li dec la vida».

Arran de les complicacions, van sorgir altres problemes, com l'obligació de portar un pegat a l'ull, l'estómac tancat i les cames tortes: «Era guenya, però guenya, no com ara que se me'n va cada 'x' temps un ull». I tot això la va portar a patir mals moments a l'escola al costat dels seus companys: «Era molt més lenta que els altres a l'hora de la comprensió», afegia.

«Era una conya que volgués ser famosa amb aquesta cara»

La mare de Leticia, tot i tantes complicacions, mai va deixar de lluitar per ella. Al programa, la famosa recordava també com la feia veure més maca: «Jo anava pel carrer com si fos Claudia Schiffer, llavors clar, la gent se'n reia de mi».

Va explicar que des que tenia 7 anys va prendre la determinació de ser famosa i està molt orgullosa que aquest somni s'hagi complert: «És clar, a casa meva ja era una conya que volgués ser famosa amb aquesta cara», assegurava, traient l'humor que sempre l'ha caracteritzat.

Un altre dels episodis més escabrosos de la seva vida sortia a la llum durant el mateix programa, quan Sabater va explicar la desaparició de la seva exparella, que va fugir per un problema personal amb un soci. De fet, el cas és tan misteriós que mai s'ha resolt la desaparició.