Primer pla de la reina Letícia molt seriosa

Letícia fa saltar les alarmes i li demana explicacions al seu marit, el rei Felip

La família de Letícia, al punt de mira després de les confessions

Des de fa unes setmanes, s'anunciava l'emissió del programa ¿Quién es mi padre? , amb Carlota Corredera com a presentadora. L'èxit d'un dels primers episodis ha estat indubtable, ja que un català anomenat Albert Solà intentava acreditar ser fill del Rei Emèrit. Recentment, s'han revelat les circumstàncies misterioses de la mort d'aquest senyor, que es va produir just abans de l'emissió de l'entrevista.

El suposat fill il·legítim del Rei

Dissabte passat, 15 d'octubre, es va emetre el segon lliurament de Quiés el meu pare? . Com ja esperàvem pels vídeos de promoció, el programa, amb Carlota Corredera al capdavant, tractava de persones que deien ser fills il·legítims del Rei. El cas que més va destacar és Albert Solà, principalment per les misterioses causes de la seva mort.

L'entrevista del català es va fer uns quants dies abans de la seva mort. En ella, el suposat cunyat de Letícia, va explicar en profunditat els detalls de la seva vida. A més, va aportar un extens nombre d'escrits que, segons ell, acreditaven que era fill bastard del Rei Joan Carles I.

Felip VI i Letícia
Letícia podria descobrir un dels secrets més ben guardats del seu marit | CatalunyaDiari

L'home, segons la seva versió, hauria estat registrat a la Casa Provincial de Barcelona el 1956. Adscrit com un nen orfe, va ser poc després del seu naixement quan el van traslladar a Eivissa per ser alimentat per una nodrissa.

Albert va estar vivint a Eivissa uns vuit anys fins que es va produir la seva adopció definitiva. Segons ell, la Infanta María de les Mercedes el visitava molt sovint durant aquests primers anys de vida. A més, ha afirmat que les persones que s'encarregaven de tenir-ne cura rebien quantiosos pagaments per això.

«Amb el temps he esbrinat que a la família d'Eivissa li feien uns pagaments de 900 pessetes trimestrals per cuidar-me. Cada mes anava algú de les autoritats d'Eivissa a supervisar com estava».

Foto d'Albert Solà a 'Viva la vida'
Letícia ha vist que Solà afirmava ser el fill bastard de Joan Carles | Europa Press

Posteriorment, quan el va adoptar la seva família definitiva, afirma que rebia caríssims regals de tant en tant. I és que això va començar a estranyar-lo, ja que la seva família d'adopció tenia pocs diners per sustentar-se.

«Em van comprar un cotxe nou quan el meu pare no n'havia tingut mai cap, ell feia servir cotxes de tercera mà. Els meus pares no tenien recursos per donar-me aquests capricis, no sé d'on traurien els diners».

Un altre impactant esdeveniment que va narrar va ser quan un agent del CNI el va contactar suposadament per fer-li unes proves de paternitat. Segons ell, van sortir positives, però els van obligar a destruir-les per evitar que es fessin públics els secrets de la família de Letícia.

La família de Letícia, al punt de mira

El català va morir el passat dissabte 8 d'octubre del 2022, tot just uns dies abans de ser protagonista del programa ¿Quién es mi padre? Les circumstàncies de la seva mort són força misterioses. Així, després de l'emissió del programa, gairebé tots ens hem fet la pregunta de si va ser natural o no.

Albert va morir a La Bisbal de l'Empordà, la seva ciutat de residència. Va passar en un bar, suposadament per un infart de miocardi. El més sorprenent és el fet que en aquell moment les càmeres de seguretat havien estat manipulades.

Fotomuntatge del rei Joan Carles I i la reina Letícia
Letícia, sorpresa amb les declaracions | Canva

Segons la cambrera que va manipular la càmera uns 50 minuts abans de la mort, ho hauria fet per evitar que es veiessin les discussions amb el seu marit. «Com que soc la dona de l'amo, quan tinc algun conflicte amb ell la trec», va confessar.

«A hores d'ara sabem que la causa ha estat arxivada. Però, ara mateix, hi ha un clam al voltant de la família i no descarten sol·licitar una segona autòpsia», assegurava Carlota Corredera. Tot i que la presentadora afirmava també que, si fos una casualitat, «es tractaria d'una casualitat molt ben dissenyada».

En canvi, la germana del mort, malgrat el que va pensar a l'inici, afirma que no vol pensar que l'hagin matat. «Vull pensar que no hi ha gent amb tanta maldat que en sigui capaç, però no ho descarto». Així, la causa de la seva mort sembla continuar sent un misteri per a molts.