Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo revela que s'ha acabat el temps i Alaska parla de la ruptura

Mario Vaquerizo sap que la seva dona ha fet un gran pas

Mario Vaquerizo està cansat de donar explicacions, però sempre que li pregunten sobre el tema respon amablement. És periodista i sap que el millor per frenar qualsevol escàndol és explicar la veritat a temps, perquè els secrets tenen un recorregut curt. Fa uns mesos es va començar a especular amb la seva situació sentimental i va ser el primer a donar la cara i explicar què havia passat.

Mario Vaquerizo va explicar que era una notícia falsa, un rumor que va néixer a les xarxes socials i es va traslladar a la resta de mitjans de comunicació. Alaska ha parlat de la ruptura i ha promès que si arriba a produir-se no trigarà a confirmar la notícia, però de moment està feliçment casada i no té intenció de separar-se, continuen formant una bonica parella.

Mario ha reconegut que no comparteix gaires experiències amb la seva dona perquè tots dos són grans estrelles i tenen una agenda atapeïda. S'ha acabat el temps de ser a casa, són dues cares molt conegudes i han de complir els seus compromisos. La cantant també s'hi ha pronunciat i les seves declaracions venen a dir el mateix: estan molt ocupats.

Mario Vaquerizo i Alaska posant junts
Mario Vaquerizo i Alaska segueixen tan units com sempre | GTRES

Alaska ha concedit una entrevista i ha confessat que li encanta el cine de terror, és el gènere que consumeix més. «Soc poruga i aquí hi ha la gràcia de veure aquest tipus de pel·lícules», comenta a la revista Pronto. «Al meu marit Mario li agrada que les vegem junts, però tenim l'agenda tan atapeïda que ens queda poc temps lliure per compartir».

Vaquerizo ha respirat tranquil quan la seva dona ha acabat la frase, ja que sap que acabarà amb molts rumors. «Això no vol dir que aquesta circumstància deteriori el matrimoni», comenta fent al·lusió a la manca de temps lliure. Per sort tenen una feina semblant i poden fer molts projectes junts, una cosa compensa l'altra.

Mario Vaquerizo ha pres una decisió important

Mario està orgullós d'Alaska, ja que ha solucionat el problema del seu fals divorci. La primera cosa que ha fet és no amagar-se i explicar l'origen de tot, per això els espectadors saben que està explicant la veritat. Parla del tema sempre que li preguntin, cosa que demostra que no té res a amagar.

Vaquerizo també ha reconegut que passa molt de temps fora de casa i que de vegades s'ha de separar físicament de la seva dona. Ella té concerts a una ciutat i ell a una altra, però això no vol dir que estiguin travessant per cap crisi. De fet, estan acostumats a aquest tipus de circumstàncies perquè fa molt de temps que són estrelles.

El marit d'Alaska aprofita la seva popularitat per participar en causes benèfiques i ara ha pres una decisió. Vol salvar un restaurant situat a la costa anomenat El Bungalow i gràcies a ell molts famosos s'han unit al moviment. La seva amiga Bibiana Fernández també ha publicat un vídeo a les xarxes socials donant suport al moviment.

Primer pla d'Alaska
Mario Vaquerizo ho ha explicat tot | GTRES

Mario Vaquerizo sap que tot està resolt

Mario és conscient del preu de la fama: el temps de tranquil·litat s'ha acabat i ara ha de reprendre la feina. Participa en diversos programes de televisió, escriu llibres, és representant i canta als millors escenaris del país. La seva agenda està molt atapeïda i per sort compta amb el suport de la seva dona, que mai no li ha retret res.

Mario i Alaska formen un dels matrimonis més consolidats de la crònica social. Són l'enveja de tots, perquè mai no han tingut cap problema, per això va causar impacte el rumor del seu divorci. Tots dos han aclarit que tot és mentida, és fals i ha arribat massa lluny.