Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la reina Letícia.

Letícia es deixa veure en braços d'un altre home i tots saben qui es

Letícia torna a saltar-se el protocol enmig del públic de Tudela

Després de lluir una faldilla foradada amb forma d'oval, la reina Letícia ha tornat a oblidar el protocol de la Casa Reial. Sí, perquè ha abraçat amb fervor un antic conegut i amic que li porta molt bons records.

La seva aparició a Tudela després de l'aniversari de la seva filla Elionor ha generat molt d'enrenou. Primer, començant pel seu particular 'outfit' fins a les dues vegades que Letícia es va saltar el protocol real.

Imatge de la reina Letícia durant la cerimònia del cine en honor a Pilar Miró
Letícia durant la cerimònia del cine en honor a Pilar Miró | GTRES

L'abraçada de la reina Letícia

En un dia ple de novetats, la reina decidia tornar a saltar-se el protocol abraçant un amic especial. Es tracta del director de l'Òpera Prima Luis Alegre Saz.

Iniciant la seva presència a l'acte, saludant formalment la presidenta del Govern de Navarra, María Chivite, va deixar enrere les regles quan va arribar el torn de Luis Alegre. I és que, l'amistat que hi ha entre tots dos no és unidireccional.

Va ser el director qui fa uns mesos va declarar que considera Letícia «com una germana petita». Sens dubte, es tracta d'una mostra d'afecte que va quedar molt reflectida dimecres passat.

I no va ser Letícia qui va dissimular la seva alegria en retrobar-se amb el director, ja que ella mateixa el té en molt bona consideració. Segons antigues declaracions, el director va ajudar amablement la reina quan encara era periodista.

Concretament, la reina Letícia li va demanar ajuda per a un reportatge, on es van començar a estrènyer els llaços d'amistat que avui perduren en el temps. És una relació que tots dos cuiden, ja que es preocupen d'escriure's sovint per saber l'un de l'altre.

Tot sobre el 'look' de Letícia

La passió de Letícia per la moda no és una cosa que sorprengui. Així és, perquè qualsevol que estigui una mica al corrent sap que és una de les figures de la reialesa més ben vestides internacionalment.

Quan va aparèixer a Tudela amb motiu de la 22a edició del Festival de Cinema Òpera Prima, ho va fer amb una faldilla molt atrevida. No tant pel seu impacte visual, sinó per la raresa de la seva aparença. Es tracta doncs, d'un original i alhora 'something weird' vestit (com es diria en anglès) per a un festival de cinema.

Imatge de la reina Letícia saludant a la gent enmig del carrer a Tudela
Letícia arribant a l'esdeveniment del cinema a Tudela | GTRES

La reina Letícia aquesta vegada ha optat per portar una falda de llarga i estampada de 'H&M'. I encara que en altres ocasions l'interessant hauria estat l'estampat, aquesta vegada l'atenció dels focus se l'ha endut un forat.

Ja sabem que a la reina li encanta la moda i mai deixa enrere els seus talons d'agulla. Però aquest forat no acaba de transmetre un missatge clar. Potser és una enamorada de 'H&M'? No ho sabem.

En canvi, és evident que li costa de vegades deixar enrere la noia que porta al seu interior. De fet, és una cosa que es pot comprovar constantment quan se salta el protocol reial en diferents ocasions.

No sent germanes, tampoc hauria de ser incompatible la naturalitat i la proximitat al poble des de la reialesa. És possible que el seu esperit i història personal sigui el que marqui la diferència a Letícia. Una figura de la reialesa, però que no oblida les seves arrels.