Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores anuncia l'embaràs que Gloria Camila va voler evitar

Rocío Flores, testimoni de les intencions d'Ana María Aldón de cara al futur

Últimament, Rocío Flores ha estat testimoni de tot l'enrenou que s'ha format per la separació d'Ortega Cano i d'Ana María Aldón. Amb raó, perquè al llarg d'aquestes dues setmanes no s'ha parlat d'un altre tema als programes de cor.

La veritat és que ja des de feia temps es rumorejava que la història entre ells dos acabaria en divorci. Tot semblava indicar que la llarga crisi que arrossegaven acabaria amb la parella separada.

Ara, a poc a poc, cadascú per separat intenta adaptar-se a aquesta nova fase de solteria. Així, mentre l'extorero es mostra tranquil i intentant passar pàgina, per la seva banda, la dissenyadora sembla estar més que disposada a viure al màxim aquesta recent etapa de la seva vida.

De fet, la mateixa Rocío Flores ja ha descobert quin és el futur objectiu de la col·laboradora. Això sí, el seu pla no agradaria gens a Gloria Camila, ja que podria arribar a complir-se un dels seus temors més grans.

Rocío Flores
Rocío Flores sap que a la gaditana encara li falta fer realitat un somni | GTRES

 

El nou nadó que podria arribar a la vida de Rocío Flores

El passat 1 de novembre, el programa Fiesta va arrencar amb força en anunciar-ne una exclusiva. Com no podia ser altrament, Rocío Flores va descobrir que la mateixa Ana María Aldón era la protagonista de la notícia.

I és que, tal com va assegurar la presentadora de l'espai, Emma García, l'exsupervivent té un desig clar: el de ser mare. En plens tràmits de divorci del familiar de Rocío Flores, la tertuliana té clar que vol tornar a passar per aquesta fase de la seva vida.

Per aquest motiu, la gaditana va anar a una clínica de fertilitat a informar-se. Això indica que està desitjant donar-li un nou germanet o germaneta als seus fills, Gema Aldón i José María Ortega. Això sí, tot i que encara no ha pres cap decisió, sí que va voler visitar aquest centre per informar-se de tot el procediment amb tota mena de detalls.

A més, aquesta visita també la va ajudar a esbrinar tots els possibles riscos a què podria estar exposada si, finalment, decideix ser mare un altre cop. I és que cal recordar que la col·laboradora té 45 anys. Per tant, no només es podrien presentar una sèrie de riscos, sinó que també hi hauria baixes probabilitats que es quedés embarassada.

«M'encantaria tornar a ser mare, però sola. Vull fer el que han fet Toñi Moreno o Ana Rosa Quintana, perquè estic en un moment que o és ja o no és mai. Jo en faré 45», assegurava.

«He anat a informar-me sobre què cal fer, i plantejar tots els dubtes, que en tenia un munt», explicava. Això sí, manté aquesta especial il·lusió de tornar a passar per la maternitat malgrat els durs moments que va viure amb els seus embarassos anteriors.

Per tant, hi ha la possibilitat que el fill petit de l'extorero i la dissenyadora tinguin un nou germà o germana. Sens dubte, serà un nadó que estarà molt unit a la família de Rocío Flores, encara que no porti la sang dels Ortega.

Ana María Aldón
Rocío Flores sap que l'exsupervivent vol tornar a ser mare | EUROPA PRESS

La separació d'Ana María Aldón i Ortega Cano

D'altra banda, Rocío Flores sap que el divorci entre Ortega Cano i Ana María Aldón està procedint de la manera més discreta possible. I és que, tal com ells van informar al seu dia, no volen arribar als jutjats per dos motius.

En primer lloc, volen evitar que sorgeixin més polèmiques al seu voltant i, en segon i més important, ho fan pel bé del fill que tenen en comú. Així doncs, de moment, la gaditana continua vivint sota el mateix sostre que la seva exparella, ja que encara no ha trobat una nova llar on viure amb el petit.