IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'hotel de 10.000 habitacions i tres quilòmetres que mai s'ha fet servir

Es troba a l'illa alemanya de Rügen, al mar Bàltic

Hitler va crear l'hotel més gran del món a l'illa alemanya de Rügen, al mar Bàltic. El complex té més de 10.000 habitacions, ja que s'estén al llarg de 3 quilòmetres de costa. Es va construir entre 1936 i 1939, i pretenia ser un centre de vacances per a treballadors on els nazis volien aprofitar per difondre la seva propaganda i continuar adoctrinant la ciutadania.

Fa unes setmanes, l'edifici es va subhastar i el va adquirir una empresa anglesa per valor de 2,2 milions de lliures. Pot acollir fins a 20.000 persones, i inclou un cinema, un teatre, una sala de festes i una piscina. Després de la derrota de Hitler, l'edifici va ser utilitzat militarment i ja mai se li va donar ús de complex hoteler, encara que també és cert que el projecte mai no es va culminar completament. Sí que estaven perfectament muntats els banys, les cuines i tota mena de detalls.

Els nous amos de l'edifici el reformaran per convertir-lo en un complex vacacional modern, amb cafeteries, discoteques i piscines. Aquestes són algunes de les imatges del lloc:

 
 
 
 

 

 


Comentaris

envia el comentari