Andrea Janeiro junto a su madre saliendo de su casa

El gran lleig d'Andrea Janeiro al seu avi, Humberto, que lluita per sobreviure

La filla de Belén Esteban està molt distanciada de la seva família paterna

Humberto Janeiro segueix en estat greu a l'Hospital Universitari de Jerez. El pare de Jesulín d'Ubriqueva patir un xoc sèptic que li està afectant òrgans vitals del seu cos. Jesulín i la seva dona, María José Campanario, van ser enxampats a l'hospital, de la mateixa manera que Carmen i Víctor Janeiro. Se suposa que el germà gran, Humberto Jr, també farà acte de presència en algun moment.

Andrea Janeiro no ha visitat el seu avi a l'hospital

La veritat és que Humberto ha viscut els darrers anys allunyat  dels seus. De fet, la persona amb la qual no té cap contacte és la seva néta, Andrea Janeiro, la filla deBelén Esteban, a la qual no veu des que era una nena petita. Andreíta encara no ha anat a visitar al seu avi a l'hospital i tampoc s'espera que ho faci. Belén Esteban mai perdonarà que el seu exsogre es convertís en el gran  instigador de la trama per fer-la fora d'Ambiciones.

És per aquest motiu que es va forjar una pèssima relació  entre la col·laboradora de 'Sálvame' i l'home, que s'ha traslladat també a la jove Andrea. I, a tot això, se suma que la relació de Jesulín amb la seva filla tampoc és bona. El programa de Telecinco ha volgut interessar-se per la situació familiar, i va preguntar Belén si trucaria la família per donar el  condol, en cas que l'estat de salut d'Humberto empitjori irremeiablement. 

La col·laboradora ha assegurat que no procediria  que ho fes, ja que sempre han tingut una relació molt complicada i gens amigable. La famosa va acusar el pare de la seva filla de no pagar-li els estudis i de no interessar-se ni tan sols per saber el lloc s'està formant.

Humberto Janeiro, el gran apartat de la família

El paparazzi Diego Arrabal  creu que «la relació entre Humberto i els seus fills havia millorat, però no fins al punt de convertir-se en una normalitat familiar. Jesulín, Humberto Jr., Carmen i Víctor han seguit els seus camins desvinculats del seu  progenitor totalment. Cadascú fa la seva vida, van al seu rotllo. Víctor és més de la corda del pare, i la resta de la seva mare». La família Janeiro no travessa un bon moment, i és que fa uns mesos un cosí de Jesulín va perdre la vida. De moment Humberto segueix lluitant.