Antonia Dell'Atte con mascarilla y pelo azul en el programa 'Lazos de Sangre' de TVE. Miércoles 29 de julio de 2020.

Revelen per què Clemente no va anar al funeral d'Álex Lequio: va mentir Antonia Dell’Atte?

María Patiño ha explicat tota la veritat a 'Socialité'

La setmana passada  Antonia Dell'Atte  va explicar al programa de TVE, 'Lazos de Sangre', que el seu fill Clemente, germà gran d'Álex Lequio, no havia anat al funeral perquè no havia estat convidat.

Aquestes declaracions han aixecat molta polèmica, ja que es tracta d'un tema molt delicat. Des de la  pèrdua de Lequio, en cap moment s'ha tingut la intenció de destapar qualsevol controvèrsia, i és que la mort d'Álex Lequio  ha deixat a molts consternats.

Després de les paraules de  l'exdona d'Alessandro Lequio, alguns mitjans han decidit investigar sobre això.  María Patiño ha desmentit a 'Socialité' aquesta informació. «Antonia menteix. Ana Obregón si va convidar a Clemente i puc demostrar-ho», ha afirmat d'una manera molt rotunda la periodista.

Antonia Dell'Atte va explicar a Televisió Espanyola la seva versió. «Clemente no va ser convidat al funeral del seu germà Aless», va dir l'exmodel italiana. «Es va assabentar després que hi havia aquesta missa, això ho havia d'haver dit el seu pare. Clemente va escriure una carta que al funeral no es va llegir, ni va ser nomenat», va afegir.

María Patiño explica la veritat

No obstant això, aquestes declaracions han estat totalment desmentides per María Patiño. La periodista ha explicat que Ana Obregón  es va portar de manera exemplar amb Clemente. «A un funeral no es convida a ningú, se l'informa del dia i el lloc», explicava la periodista.

«Ana sí que li va dir a Clemente, però per les circumstàncies provocades pel covid i els avions, ell no hi va acudir. És més, ella es va oferir a ajudar a pagar-li el bitllet, ja que Clemente viu a Miami. Ana va ser molt considerada, hi va haver un missatge i fins i tot un t'estimo», afirma la periodista que ha afegit que  Clemente no va poder viatjar  per les circumstàncies del coronavirus.

María Patiño també ha deixat entreveure que Antonia Dell'Atte  s'hauria molestat  amb el fet que, tot i haver  escrit el seu condol a Ana, aquesta mai li va contestar. Ana Obregón segueix molt afectada per la mort del seu fill, l'actriu va rebre un cop molt dur del qual mai podrà refer-se. Malgrat aquesta polèmica, la mare d'Àlex Lequio està tenint un comportament exemplar amb els mitjans.