Ana Obregón publica per sorpresa el darrer missatge d'Álex Lequio abans de morir

Es tracta d'un text incomplet, que de ben segur arribarà al cor de moltes persones

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio, en una imatge familiar
Ana Obregón ha decidit publicar un escrit del seu fill | Instagram

Ana Obregón ha publicat l'últim missatge del seu fill, Álex Lquio. El passat 13 de maig, el jove, l'únic fill d'Obregón, va morir a causa d'un càncer amb el qual lluitava des de feia temps. Tenia tan sols 27 anys i, encara que va estar realitzant tot el tractament i dipositar tot el seu esforç en intentar recuperar-se, desgraciadament va acabar perdent la batalla. La tràgica pèrdua va fer que la seva mare, un gran suport durant tota la malaltia, s'ensorrés completament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estiu 2019. Quan la vida era vida. #alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

Recentment, l'actriu ha passat uns dies acompanyada per la seva família en el que és sens dubte l'estiu més difícil de la seva vida, però no ha deixat de recordar el seu petit ni un moment. En les últimes hores, la polifacètica artista ha volgut compartir l'últim missatge que va escriure el seu fill i que aquest no va arribar a publicar en les seves xarxes socials.

Fa dies, Ana Obregón va estar debatent amb ella mateixa si compartir-lo o no, però després de molts dubtes ella mateixa ha confessat que ha decidit publicar-lo perquè està segura que arribarà al cor de moltes persones. En el seu missatge, que va quedar inacabat, Álex reflexionava sobre la felicitat i sobre algunes coses que no va fer i que potser hauria d'haver fet d'una altra manera.

«Ho comparteixo amb vosaltres des del cor mutilat d'una mare»

Aquest és el missatge íntegre que ara ha compartit la seva mare: «Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar ni de pujar-ho. He dubtat molt si fer-ho, però sé que tu volies fer-ho. Avui ho comparteixo amb tots vosaltres de part d'Álex des del cor mutilat d'una mare»:

«El problema més gran de l'ésser humà -i el meu fins que em van dir que tenia càncer- és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç. M'he passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduant-me en la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un cowboy del capitalisme, sempre ancorat en el 'més és millor.' Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En tancar i obrir d'ulls, t'adones de la importància del 'temps.' Millor encara, t'adones com i amb qui vols invertir. Quantes vegades no he estat amb la meva xicota per quedar-me enviant correus fins a les 3 del matí? Quantes vegades he anat a jugar amb la meva germaneta petita? Quantes vegades hauré anat a veure la meva mare? Quantes l'he penjat? Quantes invitacions rebutjades al cinema amb el meu pare? Quantes? QUANTES ????? No sóc ningú per donar-te un consell, però potser, Déu no ho vulgui, un dia rebis una trucada de l'hospital després de fer-te un tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquest dia se senten 7 metges davant teu i 'bum' totes aquestes metes per ser un as s'evaporen. Al final només t'emportes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que vols, a les quals..»

 

 

Ana Obregón ha conclòs el text amb un petit apunt, que ha acabat d'emocionar tots els seus seguidors: «El meu Aless, tant de bo ho hagués llegit abans que marxessis per dir-te que has donat tant d'amor en aquesta vida; als teus amics, a la teva núvia, a la teva família i sobretot a mi, que necessitaria un milió de vides per agrair-t'ho. El teu missatge arribarà al cor de moltes persones ». #alessforever.


Comentaris

envia el comentari