Isaac Torres més conegut com el Lobo en una imatge promocional de La Isla de las Tentaciones

'Lobo' podria estar embolicat amb un col·laborador de 'Sálvame' (i no és una dona)

El col·laborador en qüestió té parella i aquesta confessió podria destrossar completament la seva relació

La bomba no ha trigat a arribar a 'Sálvame'.Kiko Hernández s'ha plantat al centre del plató per explicar una exclusiva. Segons sembla, Isaac, el Lobo, que dimecres va ser el centre d'atenció durant el debat final de 'La isla de las tentaciones' per haver tallat amb Marina i haver començat alguna cosa especial amb Lucía, ara torna a estar de moda per una confessió que tiraria per terra tot el que es va revelar ahir a la nit.

Pel que sembla, Isaac no estaria interessat ni en Lucía ni en Marina. Els seus ulls estarien molt pendents d'un altre personatge molt famós que, a més, acostuma a aparèixer al plató de 'Sálvame' com a tertulià habitual del programa. Kiko Hernández ha assegurat que, fa un temps, un confident li va fer arribar una informació que afectava directament al temptador català i que el vinculava a un tertulià del programa.

Miguel Frigenti, al punt de mira

Aquest segon protagonista és, ni més ni menys, que Miguel Frigenti, que s'ha posat vermell quan el seu company ha decidit avançar part de la informació que li ha arribat. En un primer moment, Hernández no va voler explicar-ho en directe per falta de proves, però sembla que en les últimes hores, les proves han començat a arribar al mòbil del col·laborador i aquestes podrien evidenciar una possible aventura secreta entre el temptador i el col·laborador.

En destapar-se aquesta bomba, Miguel Frigenti ha volgut anar a parlar amb el director del programa per demanar-li explicacions i saber de quin tipus de proves es tractava. Per ara, Frigenti ha assegurat que no coneix personalment Lobo, però pocs minuts després hem pogut saber que potser el coneix millor del que diu. Carlota Corredera ha explicat que li ha arribat un contingut sobre Isaac que el mateix Frigenti ha admès que també ha circulat pel seu telèfon mòbil. El vídeo no s'ha pogut mostrar en directe, fet que fa pensar que pot ser pujat de to. Per la seva banda, el jove col·laborador ha volgut tornar a justificar-se i ha insistit que ell no havia demanat aquest vídeo i que l'hi havien fet arribar igualment.

Desconeixem encara si la resta de proves podran aportar una mica més de llum en aquesta presumpta aventura, ja que per ara no s'ha pogut confirmar. De moment, Isaac no s'ha pronunciat al respecte. Si la relació es confirmés, seria la primera del temptador amb un home que hauria saltat a l'opinió pública. En el seu cas, no hi hauria cap problema, ja que, pel que sabem, està solter, però en el cas de Miguel Frigenti la situació es complica una mica.

Perilla la relació de Miguel Frigenti

No es troba en la mateixa situació el periodista Miquel Frigenti, que podria veure perillar la relació amb la seva parella si segueixen sortint proves a la llum. La primera persona que ha volgut donar la cara pel jove ha sigut la seva amiga Belén Esteban, que ha recordat als seus companys el mal que poden fer amb aquests rumors.

Altres també valoraven l'opció que Frigenti mantingui una relació oberta amb el seu xicot i que això li permeti estar amb altres persones sense suposar una falta de respecte cap a la seva parella. De fet, aquesta és la segona vegada que apareix una possible informació que atempta directament contra el col·laborador. Anteriorment, un noi va revelar una presumpta aventura que va tenir ell mateix amb Frigenti. En aquest cas, sí que era cert que havia existit una relació a través de missatges, però el jove va voler anar més enllà i va afirmar que havien tingut alguna cosa més també en persona. Tot i això, la màquina de la veritat va determinar que era mentida i que mai havia existit una relació entre tots dos.