Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lolita Flores

Lolita revela que hi ha algú poderós darrere dels problemes de salut d'Elena Furiase

Lolita Flores està preocupada per la seva filla

Últimament, Lolita Flores està vivint uns moments molt dolços. I no és per a menys, ja que l'artista ha conegut la seva segona neta per primera vegada. Sí, perquè Elena Furiase donava la benvinguda a la nounada el passat 4 de juliol.

Des d'aleshores, Lolita no ha dubtat a mostrar a tots els seus seguidors d'Instagram que se sent feliç davant l'arribada al món de la seva petita. «La seva mà a la meva, i la meva a la seva, per sempre», començava escrivint. «Benvinguda a la família, Nala, més bonica que res. Gràcies a la vida per aquests dos nets que tinc i gràcies a Déu, per donar-me el millor», agraïa als pares de la nena.

Tot i que es troba en el seu millor moment, el cert és que, en les darreres hores, la cantant ha generat força preocupació. I el motiu és precisament la seva filla, Elena Furiase, qui ha confessat el que la seva mare més es temia que passés.

La filla de Lolita Flores ha explicat les dures conseqüències de ser mare

Per descomptat, a Lolita Flores no només li va vent en popa al terreny personal, sinó que tampoc pot queixar-se respecte a l'àmbit professional. I és que, encara que ja no se centra gaire en la seva faceta musical, sí que compta amb oportunitats laborals a la televisió.

La filla de 'La Faraona' ha participat en sèries de televisió com a Centro Médico i La sopa boba. Però, sens dubte, la seva darrera etapa ha estat marcat per ser membre del jurat de l'exitós programa de Tu cara me suena.

A més a més, és un dels principals membres del repartiment de la nova sèrie de Paramount Plus, Las invisibles, en què ha treballat amb actors de la talla de Maria Pujalte i Elena Irureta. I la veritat és que els mitjans, que eren presents a la sortida de l'hospital, no van dubtar a preguntar a Lolita sobre això.

Primer pla de Lolita Flores.
La filla de 'La Faraona' està centrada a gaudir de la seva neta| Europa Press

«Elena està molt bé, perfecta totes dues, tinc una neta meravellosa. És igual que Elena de petiteta i, bé, feliços», deia emocionada. Però el seu aspecte va canviar lleugerament a un més seriós quan va haver de contestar la pregunta de com havia anat el part.

«Això ja que ho expliqui ella quan vulgui», comentava evitant contestar el que tothom es temia. La veritat és que encara que la intervenció va anar a la perfecció, la filla de Lolita ha passat uns dies delicada per un motiu concret.

Així mateix ho ha comunicat la filla de Lolita a Instagram, on s'ha sincerat com mai sobre la realitat del postpart. Amb un aspecte cansat i amb visibles ulleres començava dient el següent. «Poc es parla del postpart, jo ja el coneixia perquè em va passar amb el primer», escrivia.

«Ja van sortint les ulleres i només fa vuit dies. I això que la Nala és fàcil...», reconeixia. Tot i això, el que veritablement va preocupar l'artista va ser quan la seva filla va explicar les dures conseqüències que poden arribar a experimentar després de donar a llum.

«Ni què dir del plor, mare! Quan miro Noah... (afegia una emoticona d'una cara plorant). I a l'estona és felicitat absoluta», comentava sobre això.

I és que, com ella mateixa ha donat a entendre, un dels efectes que sorgeixen després de donar a llum és la depressió postpart. La intèrpret va assegurar que, malgrat haver-ho experimentat amb el seu petit Noah, també s'ha vist en aquesta situació, novament, amb la seva petita.

Primer pla d'Elena Furiase durant un partit de tenis
La filla de Lolita ha patit en carn pròpia la depressió postpart | EP

Elena Furiase, tranquil·la davant el mal moment que està passant

Després de les dures declaracions, la filla de Lolita ha volgut treure ferro a l'assumpte i enviar un missatge d'ànim a totes les mares primerenques. «A tu, nova mare, si llegeixes això que sàpigues que és normal, sa i que pa. Ànim!», tancava.

No hi ha dubte que, malgrat haver passat uns moments durs a conseqüència del part, l'actriu està més feliç que mai. Segurament, la companyia dels seus familiars, inclosa Lolita, ha fet que superi a poc a poc aquesta depressió postpart.

La veritat és que està plena de felicitat després de l'arribada al món de la petita. Fins i tot no dubta a demostrar-ho a Instagram, que va publicar una imatge realment entendridora dels seus dos petits.

«Noah i Nala, el millor de la nostra vida», deia etiquetant la seva parella, Gonzalo Sierra. Sens dubte, tant mare com filla estan vivint una de les seves millors etapes.