Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores envia un missatge a la seva mare per explicar-li que ha canviat d'opinió

Rocío Flores se sent una dona nova

Rocío Flores és una dona nova. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'enviar a la seva mare un missatge revelador en què ha assegurat que ha canviat d'opinió en relació amb una de les decisions que va prendre fa anys.

Des que va passar aquell desagradable episodi que va relatar la mateixa Rociíto a la seva sèrie documental, Rocío: contar la verdad para seguir viva, mare i filla no s'han tornat a veure.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores li diu a la seva mare que les coses han canviat. | CatalunyaDiari
 

Durant tots aquests anys, Rocío Flores ha estat patint una sèrie d'inseguretats per culpa del seu aspecte físic. Encara que, ara, ja queda poc de la jove que anava als platós de televisió per defensar el seu pare mentre concursava a GH VIP.

Gràcies a la seva feina a la televisió i a la gran quantitat de diners que generen les seves xarxes socials, la influencer ha pogut modelar el seu cos fins a aconseguir els resultats que sempre havia desitjat.

Encara que, sens dubte, el seu canvi més radical el va experimentar després del seu retorn de Supervivientes 2020. La filla de Carrasco va arribar a Espanya amb 16 quilos menys, una xifra que la va ajudar a no llençar la tovallola.

Ara, Rocío Flores ha aparegut a les seves xarxes socials per dir al món que no pensa amagar-se mai més.

 

Rocío Flores presumeix del seu cos

Des que va decidir posar en banyador per a una coneguda revista del país, Rocío Flores ha decidit que ja és el moment de deixar d'amagar-se. La col·laboradora se sent més maca i feliç que mai, per això no ha volgut deixar passar l'ocasió per mostrar al món el seu gran canvi.

A través de les històries del seu compte d'Instagram, la filla de Rociíto ha mostrat els resultats increïbles que ha aconseguit després de totes les seves intervencions estètiques. Ara, i amb 20 quilos menys, la influencer ens ha regalat les primeres imatges en vestit de bany.

Fotomuntatge d'una story de Rocío Flores.
Rocío Flores ha penjat una fotografia en biquini a les xarxes socials. | CatalunyaDiari
 

En plena onada de calor, on els termòmetres marquen temperatures extremes, Rocío Flores ha aprofitat l'ocasió per fer una capbussada.

Aquest dijous 14 de juliol, la televisiva va sorprendre tots els seus seguidors posant en una piscina, coberta només per un diminut biquini. «Calma a l'ànima», són les paraules amb què la germana de David Flores ha descrit la seva situació actual.

Rocío Flores sempre ha tingut moltes inseguretats

Rocío Flores, per fi, ha aconseguit el cos que sempre ha desitjat. I, encara que hagi estat gràcies a l'ajuda del bisturí, la influencer ha assegurat que ha canviat «per fora i, també, per dins».

Durant la seva última entrevista per a la revista Semana, la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa va parlar obertament sobre tots els complexos que ha patit amb el seu cos.

«Tenia i segueixo tenint molts complexos. Soc la crítica fàcil per ser qui soc. Segueixo rebent insults, em critiquen per tot, però els que ho fan són persones que necessiten fugir de les seves pròpies frustracions i amb molt de temps lliure».

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores se sent molt més segura. | Instagram
 

Tot i que sembla que, després de la seva última intervenció estètica, ha aconseguit deixar enrere algunes d'aquestes pors. Fa uns mesos, Rocío Flores va decidir sotmetre's a una lipoescultura per modelar la seva figura.

Tot i que ha estat un període complicat i amb molt de dolor, la influencer va assegurar que no es penedeix de la decisió que va prendre.

«Em va costar molt fer el pas, però és la millor decisió que he pres, de les millors coses que he fet a la meva vida. Em veig bé, tots els dolors que he passat han valgut la pena».

Ara, i com hem pogut veure a les seves xarxes socials, Rocío Flores ha aconseguit deixar de banda tots els seus complexos i no ha tingut cap problema a mostrar els sorprenents resultats que ha aconseguit assolir amb dieta, exercici i una ajuda extra.