Lorena Castell, presentadora de televisió i ràdio

La catalana Lorena Castell revela un gran secret i deixa atònits els seus companys

La col·laboradora de 'Zapeando' ha deixat clar que «es veu estupenda»

Després dels àpats de Nadal, cada any sorgeix el mateix debat: quant de pes hem agafat. I encara que aquestes festes han estat una mica diferents aquest 2020, aquesta tradició no ha canviat. Així ho han demostrat a 'Zapeando', on no han dubtat a compartir les seves pròpies experiències. Ha estat Cristina Pedroche la que ha tret a la llum l'assumpte.

«Tu has engreixat, Miki?», li ha preguntat. Unes paraules que Dani Mateo ha aprofitat per fer broma. «Ves amb compte, Miki, se t'obre la camisa i se't veu la panxa». Però el que més ha sorprès ha sigut la confessió de Lorena Castell després que Miki Nadal digués que ella no es pesava. «Com que no? Lorena es pesa, és clar que sí», ha respost completament indignada la col·laboradora.

A més, la catalana no ha dubtat a compartir el seu pes per demostrar que les paraules del seu company no eren certes. «L'última vegada que em vaig pesar, 56,3, i després 56,6, o sigui que estic en un pes etern». Lorena Castell també ha destacat que es pesa nua, al matí i en dejú. No obstant això, Miki Nadal ha rebatut el seu punt i ha confessat que no es creia el que estava dient la presentadora: «No ens ho creiem».

«Home, doncs ho vaig pujar l'altre dia», ha respost la catalana. «Tinc una bàscula de 'Biompedancia' que em mesura tot, el greix corporal, els líquids i tot». Encara que els seus companys han seguit fent broma amb l'assumpte, ella no ha dubtat a deixar clar que «es veu estupenda». Així ho demostra constantment a les seves xarxes socials, on no dubta a compartir amb els seus seguidors imatges del seu dia a dia: de les seves rutines d'entrenament, de la seva família o del seu treball.

Lorena Castell respon a les crítiques

Recentment, Lorena Castell també ha utilitzat el seu compte d'Instagram per respondre a totes les persones que l'han acusat de ser poc natural i de recórrer sempre als filtres per mostrar una imatge seva que no es correspon amb la real. «Se m'acusa moltíssim d'estar abusant dels filtres», ha començat dient la col·laboradora de televisió en un vídeo que ha publicat en les històries del seu perfil. «M'agraden molt els filtres, però també m'agrada mostrar la realitat abans de maquillar-me».

En les imatges que ha compartit en les seves xarxes socials, la catalana apareix a cara rentada a la sala de maquillatge abans d'entrar a plató de 'Zapeando'. D'aquesta manera, Lorena ha volgut demostrar que, malgrat que li agrada utilitzar filtres en les seves fotografies, no té cap problema en mostrar-se al natural. La col·laboradora de televisió ho ha tornat a reafirmar mostrant un enorme gra a la galta dreta. «És intern encara que comença a ser extern», ha comentat molt seriosa al vídeo sobre ell. «Porta amb mi dues setmanes i sense tenir la regla».

Així, Lorena Castell ha deixat clar que als seus gairebé 40 anys segueix a la flor de la vida i, malgrat que fa tan sols uns mesos de la seva separació amb Eduardo Dabán, el passat mes de maig, es troba millor que mai. Ara, la col·laboradora de 'Zapeando' s'ha centrat en el seu fill Rio, que el pròxim mes de març farà 2 anys, i en el seu treball.

Lorena Castell, a més de dedicar-se a la televisió i a la ràdio, també ha forjat una carrera com a cantant. La catalana és filla de dos discjòqueis dels 80 i ha crescut influenciada per la música. L'any 2006 va decidir crear el grup musical 'Lorena C' al costat de Carlos García Bayona i Toni Buenadicha. A més, la col·laboradora també disposa de la seva botiga de tatuatges.