YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lucas i Martín, els dos fills de Sara Carbonero i Iker Casillas

La parella posa fi al seu matrimoni, però asseguren que mantindran l'anonimat dels seus fills

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
Sara Carbonero i Iker Casillas sempre han intentat respectar la intimitat dels seus fills | Cedida

La revista 'Lecturas' he fet pública la ruptura de Sara Carbonero i Iker Casillas després d'onze anys de relació. La parella es va fer viral quan el porter va voler fer-li un petó a la periodista per celebrar el triomf de la Selecció espanyola en el mundial de Sud-àfrica l'any 2010. Des de llavors, tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò de les notícies i rumors que fan referència a aquesta història d'amor.


Tot i que fa uns mesos ja es va assegurar que la parella vivia en domicilis independents, el seu cercle més pròxim ho va desmentir. No obstant això, ara ja no és un rumor i la parella ha decidit trencar el matrimoni, però tenint en compte als seus fills, Lucas i Martín.

Lucas i Martín, els fills de Sara Carbonero i Iker Casillas

Lucas, de 7 anys, i Martín, de 4 anys, són el motor de la vida de Sara Carbonero i Iker Casillas, que tots junts han fet front a les adversitats que han hagut de patir per culpa dels seus problemes de salut.

En el cas de la periodista, l'any 2019 van diagnosticar-li un càncer d'ovari i, en el cas del porter, el mateix any va patir un infart de miocardi. Tot i això, el tàndem Casillas-Carbonero han format una preciosa família que hem vist créixer a través de les xarxes socials. Ara bé, els pares protegeixen als seus fills i intenten no mostrar les cares de Lucas i Martín.

Molt preocupats per la privacitat dels seus fills

Sara Carbonero i Iker Casillas sempre han intentat mantenir l'anonimat dels seus fills i protegir la seva intimitat per evitar la sobreexposició pública. Cal recordar un episodi del passat mes de setembre en què la periodista i Iker Casillas van acompanyar als seus fills en el seu primer dia d'escola.

Per a Lucas i Martín l'experiència resultava completament nova, i no només per les mesures de seguretat contra la Covid-19, sinó perquè començaven el curs en un nou col·legi de Pozuelo de Alarcón després d'estar cinc anys vivint a Porto. No obstant això, Iker i Sara es van mostrar molt molestos perquè el centre escolar estava ple de paparazzis.


La parella sempre ha evitat oferir declaracions sobre la seva vida privada, encara que en moltes ocasions no han dubtat en manifestar l'orgull que senten pels seus fills. «A Lucas li agrada més el futbol que a Martín. A mi m'agradaria que fossin feliços, si és en el futbol, fenomenal, però no tenim especial interès», assegurava la periodista deixant en evidència que l'únic que els importa és la felicitat dels seus fills.


Comentaris

envia el comentari