Muntatge fotogràfic de Lucía Pariente i Canales Rivera

Lucía Pariente no vol Canales Rivera com a gendre per una gran «decepció»

Lucía Pariente està molt desil·lusionada després del que va passar a 'Secret Story' i assenyala Canales Rivera

Lucía Pariente ha viscut una de les setmanes més polèmiques a la televisió perjudicant de ple la seva filla, Alba Carrillo. L'enfrontament de dijous, 23 de desembre, amb Jorge Javier ha provocat que l'última il·lusió de Carrillo s'hagi acabat.

Fa uns dies, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' era enxampada compartint petons i confidències al costat de Canales Rivera. Cap dels protagonistes va confirmar la relació, però era evident que estaven feliços i il·lusionats.

Tot i això, el fet que Canales no sortís en defensa de Lucía Pariente pel que va passar a 'Secret Story' ha causat una gran decepció.

Alba Carrillo i Canales Rivera
Canales Rivera no va defensar Lucía Pariente de Jorge Javier Vázquez. | La Noticia Digital

Lucía Pariente dinamita la relació de la seva filla amb Canales Rivera

Lucía Pariente es va sentir completament sola a la final de 'Secret Story'. Ningú va recolzar la seva acusació contra Cristina Porta i el suposat boli que amagava a la casa. Jorge Javier la va acusar de mentir i la va convidar a abandonar el programa.

La mare d'Alba Carrillo es va negar a anar-se'n defensant que no mentia i demanant a Canales que, per favor, digués alguna cosa. Sembla que el destre també coneixia l'existència d'aquest boli i la implicació de la reportera esportiva.

No obstant això, Canales va preferir mirar cap a una altra banda i no donar suport a Lucía Pariente de manera contundent. Va assegurar que va veure un boli, però no que Cristina Porta l'agafés. Una actitud que va decebre molt a Alba Carrillo, que només dies abans es mostrava il·lusionada després de la seva cita romàntica amb el destre.

Captura de pantalla del missatge d'Alba Carrillo a Instagram
Alba Carrillo mostra la seva decepció amb Canales Rivera. | Instagram

A més, tampoc es va immutar quan el presentador va esmentar directament la model qualificant-la també de mentidera. «Tu i la teva filla sou unes mentideres, sembreu el dubte», va assenyalar Jorge.

La reacció d'Alba no es va fer d'esperar i va recórrer a les xarxes socials per mostrar el malestar amb la nova il·lusió: «Sense paraules». Minuts més tard, i per si no havia quedat prou clara la seva postura, la col·laboradora va dedicar-li un missatge directe a Canales.

«I això del senyor Canales Rivera, sense paraules. Ell ho sabia, ho va explicar a la casa i quan ha de defensar la veritat i a una amiga, s'acollona i calla. Decepció», va escriure.

Lucía Pariente es queda sense paraules davant l'actitud de Canales Rivera

Però no només Alba es va sentir desencantada amb el destre, la seva mare també es va quedar sorpresa per la seva actitud durant l'enfrontament. Cal recordar que Canales i Lucía Pariente es van fer molt amics a la casa de Guadalix i van mantenir aquesta relació fora del concurs.

De fet, Lucía Pariente l'esperava fora del plató de 'Sálvame' per després anar a sopar i passar una estona junts. Una amistat que també era visible al plató de 'Secret Story', on compartien opinions sobre alguns concursants.

Lucía Pariente
Lucía Pariente es queda sola davant els atacs de Jorge Javier. | Telecinco

A més, minuts abans que tot saltés pels aires amb Jorge Javier, Lucía Pariente feia broma davant la possible relació amb la seva filla. «A mi Canales sempre m'ha agradat, el que passa és que sabia que me'l prendrien», feia broma.

Ara, és clar que el col·laborador no és ben vist a la família per la covardia que va mostrar durant l'enfrontament amb Jorge Javier.

Canals respon

Dies després del que va passar, el torero reapareixia davant dels mitjans, desitjosos de conèixer les seves primeres reaccions a les paraules d'Alba. Visiblement seriós, Canales feia gala de la seva serenitat i evitava fer-ne cap valoració.

Canales Rivera
Canales Rivera guarda silenci davant la decepció d'Alba Carrillo. | Europa Press

«Aquestes coses prefereixo quedar-me-les per a mi», començava dient, «si tinc l'oportunitat de parlar-ho, ho faré», afegia. A més, el col·laborador va assegurar que no creu que Alba l'estigui utilitzant per aprofitar-se de la seva imatge. «Ni ho crec, ni em preocupa», assenyalava molt tranquil.