Lucía Rivera marca les distàncies amb Marc Màrquez

La model ha dit que, de moment, prefereix «anar coneixent gent» i que les coses «van i vénen»

Lucía Rivera s'ha pronunciat sobre la seva relació amb Marc Márquez
Lucía Rivera s'ha pronunciat sobre la seva relació amb Marc Márquez | CEDIDA

Lucía Rivera posa distància entre ella i el seu xicot Marc Márquez. En un dels millors moments de la seva vida, la filla adoptada de Cayetano Rivera, gaudeix de la seva joventut mentre intenta mantenir el màxim possible la seva vida privada al marge de la premsa rosa. Fa unes setmanes, la revista ‘¡Hola!’ es feia eco de la relació sentimental que mantenien el pilot de motociclisme Marc Márquez i la influencer, en enganxar-los pels carrers de Barcelona besant-se apassionadament.

Quan la premsa ha intentat parlar amb ells per desmentir o afirmar aquesta nova relació, tot han estat somriures i cares d’il·lusió. Tot i que han portat la seva incipient relació de forma molt discreta, no han pogut evitar deixar anar alguna indirecta positiva envers l'altre. Així, Lucía Rivera comentava fa uns mesos: «Em sembla guapo Marc Márquez, em sembla guapíssim... Escullo bé, eh?».

Per la seva banda, el pilot, es delatava amb un somriure als llavis en ser preguntat per la seva parella, tot i que deixava clar que la seva prioritat actualment era la seva carrera esportiva. Ara bé, sembla que no tot serien flors i violes en la seva relació i que la cosa s’estaria refredant una mica, o almenys aquesta és la percepció que se’n desprèn després de les últimes declaracions de la model.

Lucía Rivera parla clar i marca distàncies

Els periodistes han abordat Lucía Rivera i quan li han preguntat per la seva relació amb Marc Márquez, ha ofert unes declaracions d’allò més misterioses que no sabem en quin lloc deixen la seva relació amb el pilot. Això sí, sembla que ha volgut marcar una clara distància entre ella i Marc Márquez.

Lucía Rivero és model i influencer
Lucía Rivera és model i influencer | INSTAGRAM

 

La model es declara completament feliç, però no pas per tenir una relació amb el pilot català: «Sempre sóc feliç. S'ha d'estar feliç per tot. No per res en especial». Amb aquestes declaracions mostrava ser una noia independent la qual la seva felicitat no depèn d'amb qui està sortint.
 
 
Tot seguit però, deixava les coses una mica enterbolides en referir-se a la seva relació sentimental: «Hi ha coses que van i venen. Tinc 20 anys, aniré coneixent gent. Ho oficialitzeu tot d'una manera... M'espanteu molt». Tot fa pensar que la noia és massa jove per voler una relació seriosa. Veurem si la parella contínua o prefereix posar distància i així anar 'coneixent gent'.
 

Comentaris

envia el comentari