Muntatge amb fotos de Luis Pliego i Marta Riesco.

Luis Pliego, l'enemic de Marta Riesco que ha filtrat la dada més privada

Luis ha desmentit Marta Riesco i ha comès un greu error

Luis Pliego és un dels homes que més sap del món del cor, tot i que no treballa davant de les càmeres ni vol protagonisme. És el director de la revista Lecturas, un mitjà molt icònic, i s'ha enfrontat a la reportera Marta Riesco.

Luis Pliego no està acostumat a rebre tanta atenció, per això ha comès un error que li pot costar car: publicar una dada privada de la reportera. Marta diu que ha difós el seu número de telèfon per la xarxa social Twitter, atreviment que posarà a les mans de la justícia. El públic ha donat la raó a la periodista, malgrat que el director nega aquesta versió.

Primer pla Marta Riesco
Luis Pliego ha desmentit la informació de Marta Riesco | Telecinco

Luis insisteix que la xicota d'Antonio David Flores no està explicant la veritat, ja que aquesta diu que Rociíto li va trucar per telèfon. Pliego confirma que aquesta conversa va existir, però explica que en cap moment va participar la filla de Rocío Jurado. Va ser ell qui es va posar en contacte amb Marta Riesco perquè ella li havia enviat uns missatges.

Luis té el suport d'alguns personatges televisius com Jorge Javier Vázquez o Patricia Pardo, aquesta última ha parlat amb ell. «En la pausa publicitària m'ha trucat el director de Lecturas i ho he d'explicar, m'ha explicat tot el que ha passat. Diu que estava menjant amb Rocío i, mentrestant, va començar a rebre missatges de WhatsApp de la nostra companya Marta», explica la Patricia.

El director d'aquesta revista confessa que va intentar que la reportera es reunís amb l'exdona d'Antonio David, però promet que aquesta última no hi va tenir res a veure. Els rumors cada vegada són més forts, així que ha tallat en sec publicant una foto que demostra que la trucada va durar un minut. El problema és que no ha esborrat el número de telèfon de Marta Riesco, exposant així la seva dada més privada.

Luis Pliego podria rebre una demanda

Luis ha subestimat el poder de Marta Riesco, que diu que posarà en mans dels seus advocats tot el que està passant. «Sé que ell ha penjat alguna cosa com que dura un minut la trucada i, per cert, ha penjat el meu número de telèfon a Twitter. Vull dir que això és delicte i sens dubte prendré mesures per protecció de dades».

Primer pla de Marta Riesco, posant molt somrient durant un photocall
Luis Pliego assegura que Marta no va parlar amb Rocío | GTRES

Marta ha explicat que el director de Lecturas ha fet marxa enrere i que ha excusat el seu error de manera poc creïble. Vol donar a entendre que algú ha manipulat les seves xarxes socials, per això han filtrat el número de la reportera. Caldrà esperar un temps per veure què decideix el jutge si al final Riesco decideix portar aquest assumpte als tribunals.

La parella d'Antonio David insisteix que mai ha intentat fer mal a ningú, simplement ha volgut donar una notícia. «És una bomba informativa que Rocío es posi en contacte amb mi per cantar No tengas miedo», explica sobre això. Recordem que la periodista ha publicat una cançó que està triomfant a les xarxes socials.

Luis Pliego està acorralat per les presumptes proves

Luis compta amb el suport de les grans cares de Telecinco, però el públic n'ha dubtat perquè, suposadament, hi ha proves. Marta ha insinuat que té al seu poder unes proves que acorralarien el director de Lecturas i ell diu que no té por. Sap que no hi pot haver cap material perquè, segons la seva versió, la reportera està mentint.

Antonio David Flores s'ha convertit en el gran suport de la seva xicota en aquests moments tan complicats. Riesco ha explicat al seu compte d'Instagram que està rebent trucades d'estranys, cosa que no la fa sentir bé. La seva dada més privada ha sortit a la llum i està patint conseqüències molt serioses.