Carolina Monje entrant a casa seva amb una mascareta negra

El luxós viatge de Carolina Monje, xicota d'Álex Lecquio, per acomiadar l'any

La dissenyadora ha començat el 2021 a més de 8.000 quilòmetres de Madrid

Ja han passat gairebé vuit mesos des de la fatídica pèrdua d'Álex Lecquio. Un comiat que va commocionar tot Espanya i va deixar als seus familiars i amics amb un buit immens, sobretot, als seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lecquio.

Carolina Monje, parella del difunt, va estar en tot moment al seu costat fins l'últim alè. L'amor continua present en el cor de la catalana i, malgrat la seva joventut, probablement, aquest dol l'acompanyarà sempre. Amb la mort d'Álex encara molt present, Carolina té sentiments oposats. Aquestes Festes de Nadal, la jove ha hagut de lluitar per fer front a l'absència del jove, però ho ha fet molt lluny de la seva família i dels records amb la seva parella.

Mentre Ana Obregón presentava les 'Campanades de TVE' com un repte exemplar i admirat per molts teleespectadors, Carolina decidia posar terra pel mig i iniciar el nou any amb els seus amics a 8.050 quilòmetres de Madrid.

Carolina Monje comença l'any 2021 a Mèxic

La dissenyadora i fundadora de la firma de moda 'Carola Monje' va volar amb els seus amics fins a Tulum, Mèxic, el passat 30 de desembre, en la vigília de Cap d'Any. En aquesta meravellosa ciutat de Mèxic, en què els paratges verds es fonen amb les aigües cristal·lines del Carib, ha aconseguit que la jove dissenyadora comenci el 2021 sense por i acompanyada dels seus amics. Això sí, ha estat una aventura plena de luxes.

Segurament ha decidit emprendre aquest viatge i allunyar-se de Madrid per poder començar de nou, amb optimisme i nous reptes, la qual cosa Álex Lecquio hauria admirat.

Ja fa més d'una setmana que Carolina s'allotja al resort 'Nomade Tulum', un complex de quatre estrelles a primera línia de platja. Com bé s'explica a la web oficial, l'allotjament de gran prestigi és molt visitat per persones que busquen aventures salvatges i al mateix temps viure en un ambient relaxat al mig de la natura.

El resort està situat en un lloc privilegiat: «a 10,5 km del jaciment arqueològic de Tulum, a 7 km del centre ecològic Cesiak i a 5 km del Parc Nacional de Tulum». A més, el resort «disposa d'un spa, una zona de platja privada, un restaurant i facilita aparcament privat gratuït. Alguns allotjaments tenen vista sobre el mar o al jardí. Tots inclouen bany privat. El 'Nomade Tulum' ofereix connexió WiFi gratuïta a totes les zones», especifiquen al web.

Tal com ha confirmat el diari 'El Español', Carolina s'allotja, exactament, en la modalitat Botiga Deluxe que té allotjaments de «20 metres quadrats, amb llit doble gran i totalment moblat i equipat amb totes les comoditats de la llar. Està a l'ombra sobre una plataforma elevada. S'ofereixen tovalloles, roba de llit i articles de tocador com barnús, i el bany se situa a l'aire lliure».

En aquestes dates tan assenyalades, el preu per nit d'aquest tipus d'allotjament ronda els 1.000 euros. No obstant això, per a estades que superin els set dies, es paguen poc més de 4.000 euros per setmana, com bé està fent la jove amb els seus amics.

Unes vacances plenes de luxe, allunyada dels seus, dels focus mediàtics i dels records tan especials i alhora tan difícils que va haver de viure amb Álex. Un sense fi d'emocions de les quals ha pogut desconnectar, deixar aparcades durant uns dies i, per fi, gaudir d'una nova aventura.