Paloma Cuevas revela l'exòtic lloc on ha començat el 2021

Ha volgut començar l'any de la millor manera possible

Primer pla de Paloma Cuevas amb ulleres de sol
Paloma Cuevas ha estat fora d'Espanya durant aquestes Festes de Nadal | GTRES

Sense cap dubte, el 2020 ha estat un any amb molts obstacles per Paloma Cuevas. I és que, entre altres coses, ha posat fi al seu matrimoni amb Enrique Ponce, després de vint-i-cinc anys junts. Precisament per aquest motiu, i per la pandèmia que s'està vivint, la cordovesa ha volgut començar el 2021 de la millor manera possible. No ha dubtat en celebrar el Cap d'Any lluny d'Espanya, a la República Dominicana.

El paradís per a molts famosos

La revista 'Diez Minutos' ha revelat com han estat les primeres Festes de Nadal de Paloma Cuevas sense el torero. Paloma ha volgut donar-li la benvinguda al nou any lluny d'Espanya. 

Segons s'informa, el seu destí ha estat República Dominicana, on ha viatjat amb les seves filles, Paloma i Bianca, una amiga i el seu cosí. A més, la cordovesa ha estat l'encarregada d'organitzar el sopar del 31 de desembre a la preciosa casa que tenien llogada. De la mateixa manera, s'ha assegurat que Paloma Cuevas ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb alguns amics famosos del nostre país. Ara bé, no s'ha revelat cap nom.

Comença l'any amb energia

Segurament Paloma Cuevas ha tornat carregada d'energia. De fet, així ho ha mostrat a Instagram, publicant una fotografia on surt somrient i escriu: «Feliç 2021». Al peu de la fotografia es pot llegir: «Començant l'any amb bonics projectes. Bon any 2021 a tots! Us desitjo amb tota l'ànima molta salut, perquè amb ella tot és possible».

D'aquesta manera, Paloma Cuevas ha deixat constància que afronta aquests mesos amb molta positivitat. I també ho ha fet amb altres publicacions a Instagram, en què ha dit coses com «Aquest any ens ha tocat ser forts... l'any vinent ens tocarà ser feliços».

Un 2021 molt especial 

Després d'haver patit molt durant el 2020, la cordovesa torna a somriure i espera seguir fent-ho durant tot aquest any. Així, en els pròxims mesos, quan Enrique Ponce decideixi signar el divorci, posarà fi a les seves dues dècades de matrimoni. 

El 2021 podria ser un any molt especial per a Paloma Cuevas. Es rumoreja que està molt il·lusionada amb la relació que ha iniciat amb el traumatòleg Ángel Villamor, famós per haver tractat els mals del rei emèrit Joan Carles I. Es diu que és un metge atractiu, educat, «bona gent» i divorciat.  A més, va operar fa anys al pare de Paloma, Victoriano Valencia. 

Per altra banda, com ella ha explicat, té projectes professionals interessants per a aquest nou any. Com diu el refrany, 'després de la tempesta, sempre arriba la calma'.


Comentaris

envia el comentari