Els problemes econòmics que Enrique Ponce intenta tapar amb Ana Soria

El torero té problemes econòmics i no vol signar el divorci

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Enrique Ponce té problemes econòmics | Twitter (@lecturas)

Enrique Ponce acomiada un any ple de canvis. L'any 2020 va decidir posar fi al seu matrimoni de vint-i-cinc anys amb Paloma Cuevas i començar una relació amb Ana Soria. La flamant nova parella ho va fer públic a l'estiu, i des de llavors publiquen fotografies a les xarxes socials i es mostren afecte a les places de toros. La diferència d'edat entre Enrique i Ana no ha estat un impediment. 

 

Però no tot són bones notícies per a Ponce. Segons revela la periodista Paloma García Pelayo en la revista 'Look', el torero estaria totalment arruïnat després de separar-se de Paloma Cuevas: «Està gairebé arruïnat. Els negocis no li han anat gens bé i ara que gairebé no toreja, els deutes el superen», assegura algú del seu entorn més proper.

No vol signar el divorci

Segons s'informa, el torero i empresari té problemes econòmics des de molt abans de la pandèmia, però ha estat ara després de la separació de Paloma Cuevas, quan més han aflorat. El divorci estaria consensuat des de fa més de sis mesos, però el torero no es decideix a signar els papers. Va traslladar-se de Jaén a Almeria per començar una nova vida junt amb Ana Soria, el seu nou amor.

 

Però un cop finalitzat l'estiu i la temporada taurina a l'octubre, Ponce no ha signat el conveni regulador. Per què vol allargar el procés? El torero, que va decidir unilateralment acabar amb el seu matrimoni, ara no vol signar el divorci. En un principi es va dir que podria haver-hi una reconciliació, però Paloma Cuevas va desmentir-ho en una entrevista a la revista 'Hola!'.

 

Així doncs, ara sabem que Ponce no vol signar el divorci perquè té problemes econòmics. «Ella no demana res que no sigui lògic: dues filles, educació, manutenció... Per a una persona arruïnada, potser, no és així», ha confirmat una font pròxima a l'exparella a la revista 'Look'.

Les empreses del torero, gairebé en fallida

Fa uns anys, el torero va fer una gran inversió en dos negocis: l'explotació agrícola i ramadera i les propietats immobiliàries.

 

L'explotació ramadera, que té des de 1994, es dedica principalment a l'oli d'oliva verge extra que es comercialitza amb el seu nom. Però l'empresa ha tancat l'any amb un balanç negatiu, situació que haurà empitjorat amb la pandèmia.

 

La seva altra societat, la immobiliària, es dedica a la compravenda i explotació de locals comercials a Úbeda, Jaén i Màlaga. El fet que els negocis no tinguin èxit, complica el conveni regulador que havien estipulat, en el qual Ponce es comprometia a pagar el percentatge corresponent de la pensió alimentària dels seus fills.

 

Ponce que acomiada un any ple de canvis en què ha aconseguit l'amor que estava buscant, però que econòmicament el deixa en un nivell molt inestable. Aconseguirà l'exparella arribar a un acord monetari per poder posar fi al seu matrimoni?

 

Comentaris

envia el comentari