Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'

'Bomba' a la Isla: la pretendenta que ha tingut un 'affaire' amb Omar Montes

Ja hi ha participants que estan donant més joc que d'altres en aquesta segona edició

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' està sent tot un èxit. Les solteres i els solters estan fent estupendament el seu paper i ja hi ha qui ha destacat per sobre de la resta.

Luzma és una de les solteres que més està fent parlar en aquesta edició de 'La isla de las tentaciones'. El seu flirteig constant amb Tom, el nòvio de Melyssa, és objecte de molts comentaris. La tensió sexual entre tots dos està donant per a molt.

Però no sols a l'illa es parla de Luzma. Fora del programa la malaguenya també està sent notícia. El motiu no és un altre que un possible romanç amb Omar Montes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️¡Chic els i !, ja ha arribat el moment de la meva operació d'augment de pit amb la clínica @ clinicadorsiamalaga.plazatoros. ✨Esta tard entro a quiròfan i la intervenció dura aproximadament 1 hora. Em posaré pròtesis rodones de 410 cc i em quedaré tota la nit hospitalitzada. Espero parlar-vos i explicar-vos aquesta experiència el més aviat possible ❤️??. Em tranquil·litza molt estar en mans de doctor Carlos Téllez i de tot l'equip de Dorsia, als quals, des d'aquí, els dono les gràcies de antemano❤️ ??✨También vull agrair de cor a tots i totes els que m'heu estat enviant missatges bonics! Us vull ❤️? #dorsia #aumentodepecho

Una publicació compartida de ✨ ????? ✨ المعيشة (@luzmacabello) el

L'artista i l'andalusa haurien mantingut una relació fins fa ben poc que tots dos han tractat de portar en secret. Segons 'El programa d'Ana Rosa', Omar Montes i Luzma s'hauria conegut fa més d'un any, quan la jove era tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Les xarxes socials guarden vídeos de la malaguenya en el 'backstage' de concerts de l'ex d'Isa Pantoja, i tots dos han passat junts moments tant a Màlaga com a Madrid.

De moment, ni Omar Montes ni Luzma s'han pronunciat sobre aquest tema. Però del que no hi ha cap dubte és que la malaguenya està sent una de les protagonistes indiscutibles d'aquesta edició que llança molt bones dades d'audiència.

Als seus 25 anys, la seva repercussió ha anat en augment. I és que a les xarxes socials l'andalusa ja supera la barrera dels 50.000 seguidors.

L'èxit està assegurat

‘La isla de las Tentaciones 2’ per descomptat no està deixant indiferent a ningú. I és que després de la primera foguera i el primer debat encara queda molt per veure.


'Villa Montaña' i 'Villa Playa' estan que cremen i no sols pels monumentals empipaments entre les parelles, que van arribar sent nòvios i qui sap com tornaran a casa. La química entre els solters i solteres i la resta de participants del 'reality' de Mediaset és més que evident i promet donar molt a parlar en les pròximes setmanes.