Primer pla de l''actriu catalana Lydia Bosch

Lydia Bosch sorprèn després d'anunciar que patia càncer de pell

Lydia Bosch, nova concursant de 'Tu cara me suena', segons el diari 'La Vanguardia'

Lydia Bosch serà una de les concursants de la propera edició del concurs d'Antena 3, 'Tu cara me suena', segons publica aquest dilluns 'La Vanguardia'. El concurs de 'Gestmusic' va filtrant a poc a poc les cares noves per a la temporada del mític concurs d''Atresmedia'.

Sens dubte, el nom de Lydia Bosch ha sorprès part dels seguidors del programa, que fa ni més ni menys deu anys que hi és en antena.

En aquesta nova temporada, l'actriu catalana de 57 anys tindrà molt a dir sobre l'escenari. I és que l'últim que sabíem d'ella va ser que li van detectar un càncer de pell, fa uns mesos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'actriu es va donar a conèixer en el mitjà televisiu com a hostessa en 'Un, dos, tres...responda otra vez'. A l'icònic programa de Narciso Ibáñez Serrador, Bosch va substituir a Silvia Marsó i va ser part de l'elenc del veterà espai de TVE.

Lydia Bosch va anunciar que patia càncer el dia del seu 57 aniversari

Tots recordem el 27 de novembre de 2020, el dia en què l'actriu espanyola va donar a conèixer que patia càncer de pell. El cas és que ho va comunicar el dia dl seu 57 aniversari a través del seu compte d'Instagram. En aquest 'post', Bosch explicava que l'havien detectat un carcinoma basal o epitelioma basocel·lular de tipus expansiu.

En el seu moment, l'actriu va admetre que el càncer detectat no era tan perillós com el melanoma, ja que no afecta cap òrgan vital. En aquella data, Lydia Bosch explicava que la malaltia sorgia en les cèl·lules basals més profundes de l'epidermis i creixien a poc a poc.

Després de donar a conèixer que patia aquest tipus de càncer de pell, la intèrpret va explicar en detall als seus seguidors quin tractament havia de portar.

Segons va explicar en el seu compte d'Instagram, el seu càncer ha de ser tractat com més aviat millor per evitar que s'estengui per altres parts del cos. Una cosa que s'ha pres molt seriosament des que va tenir coneixement d'aquesta trista novetat en la seva vida.

Lydia Bosch, una carrera plena d'èxits des de finals dels 80

Després d''Un, dos, tres...', la seva llarga carrera com a presentadora va prosseguir en espais com a 'Sábado noche', programa musical on va reemplaçar a Paola Dominguín. També se la va deixar veure a 'El gran juego de la Oca', on va fer les tasques de copresentadora amb un dels seus amics, Emilio Aragón.

Amb el fill de Miliki, Bosch treballaria poc més tard en l'arxiconeguda sèrie 'Médico de familia'. El seu treball en aquesta sèrie va ser premiada amb el Fotograma de plata a Millor Actriu de Televisió el 1997 i el TP d'Or dos anys seguits (1998 i 1999). El seu paper d'Alicia Soller en 'Médico de familia' ha estat un dels seus grans treballs en televisió.

Bosch també va fer els seus primers passos en el cinema, on va estar nominada a un Goya com a protagonista femenina. La van nominar pel seu paper al 'film' de José Luis Garci, 'You'r the one', que es va estrenar allà per l'any 2000.

La intèrpret catalana ha estat lligada a altres sèries recordades com a 'Lleno, por favor' (1993), '¿Quién da la vez? (1995), 'Motivos personesl' (2005), 'La verdad' (2018) i 'Servir y proteger'. La intèrpret espanyola també ha treballat en teatre, sector al qual va estar connectada de forma notòria quan era molt jove.

L'actriu catalana serà ara membre de l'elenc d'un dels programes més seguits de la graella d'Antena 3. En aquesta edició, Bosch compartirà plató amb César i Jorge Cadaval (Los Morancos), el cantant Agoney, d''OT', o l'actriu Loles León. En els pròxims dies, la cadena d''Atresmedia' anunciarà nous concursants, que s'uniran a la llista de noms que han revelat fins al moment.