Rocío Flores sortint d'un hotel amb mascareta

Rocío Flores 'passa' de les restriccions pel coronavirus: «No hi havia caigut»

Les restriccions pel coronavirus signifiquen poc per a Rocío Flores. Així ho ha demostrat sortint de festa

Rocío Flores està de celebració i no hi ha norma contra el coronavirus que li ho impedeixi.

Després de la final de 'Supervivientes' divendres passat, el cap de setmana ha estat molt mogut per a la família Flores-Moreno.

Divendres a la nit, la celebració es va allargar fins a altes hores de la matinada. I dissabte a la nit, a Rocío encara li quedava energia i va decidir fer-se un altre homenatge anant a una discoteca. La nit , però, no va començar gaire bé, ja que un detall vinculat amb les restriccions  per la pandèmia va posar de manifest la irresponsabilitat de la jove.

 

La celebració de Rocío Flores per la victòria d'Olga Moreno

Rocío, el seu germà David, el pare, Antonio David, i altres membres de la família divendres a la nit van celebrar que Olga havia guanyat 'Supervivivientes 2021'.

Rocío Flores es va mostrar molt il·lusionada i emocionada pel moment que estaven vivint. És conscient que part del triomf d'Olga també és seu. Rocío ha estat a peu del canó en els debats, a 'El programa de Ana Rosa, a les xarxes socials...

Cal tenir en compte la dificultat afegida de moment. El documental protagonitzat per la seva mare l'ha situat, dia sí dia també, en el focus mediàtic i li ha provocat moments d'ansietat i preocupació. Tot això ha passat, almenys durant uns dies, i ara toca gaudir del moment de glòria personal i familiar d'Olga.

La normativa anticovid que Rocío Flores es va saltar sense problemes

Tot i la 'festassa' de divendres, a Rocío dissabte encara li quedaven forces per seguir de festa. Després de passar el dia a l'hotel on s'allotjava amb tota la seva família durant el cap de setmana, va sortir a cremar la nit madrilenya.

Durant el dia, Rocío va estar de relax. Es va aixecar tard i va tenir un dinar familiar molt emocionant. I a la nit, vestida amb una samarreta negra de màniga llarga i uns shorts, també negres, va tornar a sortir de festa. Va sortir de l'hotel amb Marta Albalá, la germana d'Alejandro i una de les seves noves millors amigues, i amb dos amics més. Amb pas decidit es van dirigir a un cotxe que els estava esperant per a portar-los a una discoteca de Madrid molt coneguda.

Aquí va començar la confusió que va acabar amb una clara vulneració per part de Rocío i dels seus amics de la normativa anticovid.

En el moment de pujar al vehicle, s'adonen que només hi poden pujar tres persones. De fet, en una seqüència captada per les càmeres d'Europa Press, la mateixa Rocío ho verbalitza. Amb veu afònica afirma: «que jo no he caigut amb això de la covid, tio».

Després d'uns segons davant del conductor, acaben amb un «vinga, som-hi!' i, sense pensar-s'ho dues vegades, pugen tots quatre al vehicle, tres darrere i un davant. Aquesta decisió precipitada infringeix clarament les recomanacions sanitàries. Això sí, almenys, tots portaven mascareta.

Un dinar familiar alegre pel documental d'Olga Moreno

Hores abans de la sortida nocturna de Rocío, la família va dinar al mateix hotel on s'allotjaven. Tots pendents d'Olga, encara estaven absorts per la inesperada victòria, cosa que sens dubte dona un respir econòmic a la família.

Gairebé tan important com l'aspecte econòmic, ho és el baló d'oxigen que se li dona a Antonio David en la lluita contra la seva exdona. Olga prepara ja el programa especial que Mediaset li dedicarà i en el qual respondrà a les dures acusacions que s'han abocat contra ella. De fet, aquest va ser un dels temes que també es van tocar en aquest dinar familiar.

Olga està nerviosa per aquest programa, ja que no sap si estarà a l'alçada i si respondrà amb encert al que li preguntin.

Va marxar a Hondures quan només s'havia emès el primer episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. I ara s'ha d'enfrontar, davant de les càmeres, a tot el que ha passat durant aquests tres mesos. Normal que tingui por que alguna cosa no surti bé.

Divisió a Telecinco pel futur d'Olga Moreno i Rocío Flores a la cadena

Que Olga Moreno hagi guanyat 'Supervivientes' ha suposat una tempesta important als platós de Telecinco. Uns i altres es van posicionant sobre les implicacions d'aquest assoliment i de quines conseqüències portarà a les amistats, lleialtats i trinxeres entre col·laboradors. L'últim episodi d'aquest culebrot interminable que manté mitja Espanya en suspens es va produir ahir al programa 'Domingo Deluxe'.

Els col·laboradors es van embrancar en una discussió en què es van dir de tot. Uns a favor de la filla de 'la més gran', acusant Espanya de masclista, i altres defensant a ultrança Olga Moreno i Rocío Flores. La polèmica segueix més viva que mai.