Rocío Carrasco, al plató de Telecinco, el dia que es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie

Rocío Carrasco parla per primera vegada després de la victòria d'Olga Moreno a 'SV'

Rocío trenca el seu silenci i es pronuncia sobre el triomf d'Olga Moreno

Rocío Carrasco ha estat una de les més buscades després de la victòria d'Olga Moreno a 'Superviventes 2021'. La dona d'Antonio David aconseguia l'anhelat maletí contra tot pronòstic i les reaccions no han trigat a arribar.

La filla de Rocío Jurado es troba gaudint d'uns dies de descans, però no és aliena a l'enrenou que ha causat la final. Fa una setmana va confessar no haver vist el 'reality', però sí que li arribava certa informació sobre el concurs de la malaguenya.

Ara que Moreno s'ha proclamat guanyadora, l'autoestima de la dissenyadora està pels núvols. Sap que gaudeix de l'afecte de gran part dels espectadors i no trigarà a treure profit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, de moment, ha evitat als mitjans per protegir una exclusiva que promet demolidora. Però, d'altra banda, la que sí que ha parlat ha estat Rocío Carrasco.

Rocío opina sobre la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

L'alegria va ser màxima en la família Flores el passat divendres 23 de juliol quan la dona d'Antonio David Flores guanyava 'Supervivientes'. Tots van celebrar amb ganes seu triomf, fins i tot el seu marit, a qui vam veure destapant una ampolla de xampany i bevent a morro.

Per a ell es tracta d'una victòria personal, una manera de donar-li a tota la cara a la seva exdona. L'audiència es va posicionar a la banda d'Olga barrejant el documental amb el 'reality'. Poc importa la veritable raó per la qual va guanyar, però així va ser.

Des de llavors tots han opinat sobre la seva victòria, però faltava saber l'opinió de l'altra protagonista. Si Rocío Carrasco ha estat esmentada fins a l'avorriment per Moreno a Hondures, en el seu triomf no podia estar absent.

Per aquest motiu, els reporters sortissin a la recerca de la mare de Rocío Flores. Aquesta es trobava de vacances a la Costa Brava més radiant que mai. Així tot, la nova col·laboradora de 'Sálvame' està feliç i se sent lliure després d'explicar  l'infern que va viure per culpa de l'exguàrdia civil.

Encara que no s'ha volgut pronunciar molt al respecte, sí que va atendre als mitjans quan li van preguntar sobre la victòria d'Olga. L'objectiu era conèixer com se sentia després de la seva victòria, però la filla de 'la més gran' va ser concisa.

«Jo ja vaig expressar la meva opinió en el documental i ara és la gent la que ha de jutjar», responia relaxada. Més clara va ser fa una setmana a 'Sálvame' quan va afirmar amb ironia que Olga era una «autèntica supervivent». «Porta sobrevivint 20 anys a costa del meu sofriment», va opinar llavors.

Arriba el torn de la dona d'Antonio David

Guanyar 'Supervivientes' li ha obert les portes de la televisió a Olga. Les mateixes portes que es van tancar de cop per al seu marit, li donen una oportunitat a la malaguenya.

Tant és així que Telecinco estaria preparant un programa on ella és la principal protagonista. 'Ahora, Olga' és el títol de l'especial que ultima 'Mediaset' on l'empresària podrà explicar la seva versió de la història.

Sembla doncs, ja s'estaria preparant el seu enregistrament i al plató es trobarien defensors, com a Marta López i Kiko Matamoros, i també detractors. Sobre què opina del pas que donarà Olga, Rocío ha reiterat que ella ja va explicar tot i que la gent és la que ha de decidir.

Aquest especial veurà la llum el pròxim dimecres i serà presentat per Carlos Sobera. Poc és el temps de què disposa Moreno per recopilar proves que avalin la seva versió, com així va fer Rocío.

El més segur és que Moreno s'agafi al seu paper de víctima i tiri de sentiments per aconseguir el favor de l'audiència. Tanmateix, el que està clar és que la guerra ha començat i es revifen els dos fronts.

Les xarxes socials cremen amb els defensors i detractors de les dues protagonistes i tot sembla indicar que s'acosta un agost mogut. No obstant això, de moment, tocarà esperar que Rocío torni a 'Sálvame' per saber si té alguna cosa més a dir sobre el que està per arribar.