Primer pla de Lydia Lozano.

Lydia Lozano se'n va de 'Sálvame' per una nova feina que la farà encara més rica

Lydia Lozano ha rebut una trucada que l'ha fet canviar de plans

Lydia Lozano és una de les poques col·laboradores de Sálvame que pot presumir de no haver abandonat el programa en cap moment.

Els seus companys expliquen que és una feina dura, per això alguns s'han pres un descans i altres han marxat per sempre. Però la periodista canària gaudeix d'un talent indiscutible, és una dona forta i no ha pensat mai a deixar de treballar.

Lydia Lozano sap que Sálvame no passa per un bon moment per dos motius: una crisi d'audiència i «l'Operació Deluxe».

Els directors del programa, suposadament, han estat acomiadats per la seva relació amb aquesta investigació policial. La col·laboradora és una gran professional i no té res a veure amb l'escàndol, però l'afecta de manera indirecta.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano té el suport del seu marit, Charly | GTRES

Lydia és conscient que cap programa dura per sempre, per això està signant una sèrie de contractes fora de la petita pantalla.

Segons el portal Gasteiz Hoy, la col·laboradora deixarà temporalment el programa per centrar-se en un projecte que la té plena d'il·lusió. El pròxim dimecres 6 d'abril a les 18.00 hores no podrà ser a Telecinco perquè té una cita molt especial.

Lydia serà model d'una famosa marca de roba que ha vestit a les dones més importants de Telecinco. Lozano sempre escull el vestit perfecte i el seu estil serveix de font d'inspiració per a molta gent, per això ha estat la triada. L'empresa de moda Koker li ha donat un treball amb el qual guanyarà molts diners: serà influencer.

Lydia Lozano té por de fer el pas final

Lydia gaudeix d'una imatge pública impecable perquè fa molt de temps que treballa a la televisió i ha demostrat ser honesta. El programa Sálvame ha fet diverses enquestes per veure quin col·laborador és el més estimat i ella sempre en surt guanyadora. Té una relació molt estreta amb els seus fans, però no vol fer-se xarxes socials.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano serà model d'una coneguda marca de roba | Europa Press

Lozano té por perquè sap que els seus companys estan pendents d'ella, per això prefereix no estar exposada a Instagram. Però té molts seguidors que publiquen els vestits que fa servir, per això s'ha convertit en influencer.

La marca Koker vol que desfili les noves peces de roba a Vitòria, però aquell dia haurà d'abandonar Sálvame.

▶️ Lydia Lozano se rompe al recordar el peor día de su vida

La col·laboradora treballa al programa liderat per Jorge Javier Vázquez tres o quatre dies a la setmana, però els seus plans podrien canviar.

Ha de viatjar fins al País Basc per aquesta nova feina, així que és possible que s'allunyi de l'espai de manera temporal. Serà només per un temps, ja que no té cap intenció de renunciar a la seva carrera televisiva.

Lydia Lozano ha rebut premis importants

Lydia rep ofertes de les millors marques de roba, ja que el públic s'ha adonat que és una dona amb un estil cridaner.

Una vegada va dir que la seva gran passió és col·leccionar sabates, de fet ha rebut un premi per ser «la millor calçada». La periodista va concedir una entrevista al Sábado Deluxe i va explicar que tenia més de 100 parells de tacons a casa seva.

Lozano està il·lusionada perquè el pròxim 6 d'abril inaugurarà la nova botiga de Koker a Vitòria. No és l'única cara de Sálvame que cada vegada està més lluny del programa. Kiko Hernández o Belén Esteban són alguns dels que han començat a assumir que el programa més famós de Telecinco té els dies comptats.

La col·laboradora ha estat premiada pel seu estil i els espectadors aproven tots els vestits que porta dins i fora de Telecinco.

No seria estrany que es decidís a treballar com a influencer, una feina que farà que la seva fortuna creixi. Segons el seu company Kiko Matamoros, la canària ha guanyat molts diners a la televisió perquè ha estat l'estrella dels programes més importants.