Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano, desolada: «No volies que parlés de tu, però ho faré»

La col·laboradora va tornar ahir a la feina després de dies sense aparèixer en pantalla

Ahir, Lydia Lozano va tornar a 'Sálvame' després d'alguns dies o, potser setmanes, sense aparèixer en pantalla. La canària ho feia totalment desolada i sense poder contenir les llàgrimes. El motiu de la seva absència no ha estat altre que la mort del seu germà Jorge Lozano, catedràtic universitari, que va morir a conseqüència del coronavirus justament quan faltaven pocs mesos perquè es jubilés.

Aquesta notícia ha deixat sense energia a la col·laboradora, qui ha volgut saltar-se les normes de la seva família per retre un sentit homenatge al seu germà gran. La col·laboradora deia que el seu germà, per la seva condició de catedràtic, no volia que se'l mencionés a 'Sálvame', un format que detestava, però que, alhora, respectava, ja que la seva germana treballava allà. A més, Jorge era un gran entès en el llenguatge de signes, i li agradava buscar paral·lelismes amb els temes del cor que tractava la seva germana i els assumptes que ell tractava a la facultat.

La canària va treballar una nit i l'endemà ja no va tornar a aparèixer per aquesta fatal notícia, que li acabava d'arrabassar a un dels membres més estimats de la seva família. Lozano ha volgut saltar-se les normes i donar alguns detalls sobre la vida del seu germà, els quals han portat a saber que Jorge tenia més que analitzats a tots els col·laboradors del programa i es lamentava que no hagués pogut anar al plató cap vegada per parlar amb ells a la cara.

Lydia va explicar que quan va decidir estudiar periodisme, va demanar que el seu germà no fos el seu mestre, cosa que ara potser no hauria dit per la gran admiració i afecte que li ha tingut sempre. De fet, entre els treballadors de 'Sálvame', s'amaguen diversos exalumnes de Jorge Lozano, entre els quals destaquen Miquel, director del programa, o Miguel Frigenti, que acostuma a freqüentar el programa diverses tardes a la setmana.

La veritat és que Lydia sempre ha sigut molt prudent, i mai ha volgut parlar del seu entorn familiar, i és que només sabem que tenia dos germans, Esther i Jorge, d'aquest últim només se sabia que era catedràtic, però mai es va parlar d'ell menys en una ocasió. Quan la tertuliana va seure al programa de Bertín Osborne sí que es van dedicar diversos minuts a parlar d'ell, a causa de l'estreta amistat que tenia Osborne amb el germà de la col·laboradora.

Males notícies per a la col·laboradora

Tot i la gran pèrdua, la col·laboradora no surt d'un sot, que se li apareix un altre. Mentre que la canària intenta assimilar la pèrdua del seu germà gran, ahir mateix va confirmar que no ha estat l'única pèrdua que ha hagut de lamentar en els últims dies, ja que, fa poc, rebia la trucada de la filla del periodista Miguel Palomino, el seu primer cap, on se li comunicava que el seu pare havia mort.

Un dur revés per Lydia i que, de les últimes vegades que va veure al seu amic, va ser al plató de 'Sálvame' quan aquest va acudir per sorpresa per defensar-la de tots aquells que l'estaven titllant de ser una mala periodista i, a més, treien de nou a la llum el seu error amb el cas Ylenia.

Ara la periodista torna a la feina, i intentarà trobar en això un refugi per poder evadir-se del dolor que li han causat aquestes dues pèrdues i que l'han portat a quedar-se sense dues de les persones més importants de la seva vida. Si bé és cert que el seu germà va morir per coronavirus, el motiu de la mort del millor amic de la tertuliana no ha transcendit, però sí que s'ha descartat que sigui a conseqüència de la gran pandèmia que està vivint el país.