Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano i els insults que han acabat amb la paciència del seu marit

Lydia Lozano ha viscut un moment molt tens amb un company a 'Sálvame'

Lydia Lozano està sent últimament notícia pels seus 'enfrontaments' televisius. Així, al Mediafest Night Fever ha tingut un 'xoc' amb Rocío Carrasco. I ara ha tornat a tenir una seriosa discussió a Sálvame amb Rafa Mora, que ha tret la llum el marit d'ella, Charly.

Aquesta situació ha provocat que la canària no s'hagi quedat callada i hagi carregat contra el valencià, un fet que ha provocat un moment realment tens al plató.

Lydia Lozano s'enfronta a Rafa

L'excol·laboradora de Tómbola dona la seva opinió amb vehemència sobre els temes que es tracten al programa. I així s'ha mostrat ahir a la tarda, quan ha estat 'debatent' amb Canales Rivera un dels assumptes del dia.

En aquest moment, s'ha sentit Rafa cridar a Lydia: «Àvia». Adela González li ha dit que estava parlant Lozano, que s'ha dirigit a ell després de sentir les seves paraules. Li ha preguntat: «M'estàs dient àvia? M'has anomenat àvia».

Foto de Rafa Mora molt somrient.
Lydia Lozano ha vist com Rafa Mora tornava a carregar contra ella. | GTRES
 

Mora ha començat a riure, alhora que ha negat haver-se referit a ella en aquests termes. I això ha fet enfadar molt més la canària, que ha etzibat: «Et torno a dir que no has entès res. No ets respectuós amb una persona que ho està passant malament».

«Si a tu et posessin la teva xicota aquesta tarda amb un on va estar de vacances, estaries amb la llàgrima». Aquestes paraules han molestat moltíssim Mora, que li ha respost: «No m'escoltes. La meva xicota no és aquí, és a casa seva. Jo tampoc et dic si Charly va estar ahir a la nit en un bar, jo tampoc ho plantejo».

«A les famílies que no pertanyen a això les deixarem fora. Cada cop que parlo aquesta tarda m'ignores o no m'escoltes, prefereixo pensar que ja no escoltes bé perquè si no ets una maleducada. Si t'inventes coses sobre mi, jo també puc fer servir les meves males arts».

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly seriosos.
Lydia Lozano s'ha molestat quan han tornat a mencionar el seu marit. | CatalunyaDiari
 

Lydia no s'ha quedat callada: «Veus com vas més enllà i que parles per sobre meu, ets un maleducat. Et falten moltes hores». La tensió ha anat creixent i ell ha arribat a dir-li: «Et demano perdó per això d'àvia perquè no tens fills».

Aquest últim comentari ha provocat que fins i tot altres col·laboradors com Belén Esteban li hagin cridat l'atenció: «Escolta, això és molt lleig». I Carmen Borrego també ha afegit: «Ets mala persona, no sé com no et fas por». Mentrestant, Adela ha exposat: «Ho has fet amb tot l'ànim d'ofendre».

Lozano davant del que estava succeint ha afirmat: «Rafa, dones males vibracions. Tu creus que als meus 62 anys vindrà un nen com tu a prendre'm el pèl?». Unes paraules que han estat aplaudides pel públic i que han fet 'esclatar' el plató en música. Això ha provocat que la col·laboradora s'hagi aixecat del seu seient per dedicar-li a l'extronista el seu famós 'chuminero'.

Lydia Lozano rep el suport de tots

La col·laboradora canària no només ha aconseguit el suport dels seus companys davant dels atacs de Rafa, sinó que també ha aconseguit el dels espectadors, que l'han aplaudit a les xarxes i que alhora han carregat contra ell.
 

Ho han fet amb missatges com «Mora no hauria d'estar al programa, és prepotent i mala persona». «Que en ple any 2022 hàgim d'estar aguantant algú com ell» i «Ell no aporta res. Quan està a plató, evito veure el format».

Primer pla de Lydia Lozano somrient en un photocall.
Lydia Lozano ha aconseguit suport pel que ha passat. | GTRES
 

Sense oblidar-ne d'altres com aquests: «És un home impresentable que hauria d'estar fora fa temps», «Rafa Mora és un nen i un impresentable. No aporta res» i «Molt bé, Lydia, és un maleducat i un pocavergonya».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp