Imatge de l'actriu Ana Duato, de la sèrie Cuéntame, en un primer pla.

Ana Duato ja coneix el motiu pel qual la catalana Aitana ha trencat amb el seu fill

Ana Duato prefereix mantenir-se al marge de la separació

Ana Duato és una de les actrius més mítiques del panorama nacional i compta amb una carrera plena d'èxits. La seva relació amb la premsa rosa és molt escassa perquè considera que és un negoci que podria enfosquir el seu talent. Però la realitat és que la seva destresa està per sobre de tot, per això actualment hi juga un paper tan important.

Ana Duato ha confirmat els rumors gràcies a la revista Lecturas: el seu fill Miguel Bernardeau ha trencat amb la famosa i estimada Aitana. El primer mitjà a donar la notícia va ser el programa Socialité, que es va traslladar fins a la casa de la cantant per aconseguir les seves declaracions. Ella ho va negar tot i va atacar Telecinco, acusant la cadena d'estar embrutant un idil·li perfecte.

Foto d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau passejant pel carrer junts.
Ana Duato sap que l'amor s'ha acabat. | GTRES
 

Ana era conscient de la realitat, però no va explicar res perquè no volia comprometre el seu fill ni la seva nora. En aquests moments, la situació és força tensa, així que cap reporter s'atreveix a parlar amb l'artista per descobrir què està passant. Només hi ha una cosa clara: la ruptura és irreversible i feia un temps que estaven en crisi, la situació ve de lluny.

Ana havia parlat amb Miguel abans que la notícia sortís a la llum perquè mantenen una relació estupenda. Coneix el motiu de la separació, però és evident que mai no ho compartirà amb el gran públic per respecte i prudència. Ara l'important és que la premsa no investigui gaire perquè l'exparella és força reservada i mesurada.

La catalana compta amb un exèrcit de seguidors que la protegirà, però la curiositat augmenta per moments. Tots volen saber per què ha deixat Miguel i l'única que té aquesta resposta és la seva sogra, però ella no dirà res. El que sí que han deixat clar és que no hi ha terceres persones per cap de les dues parts, és una possibilitat que queda descartada.

Ana Duato té motius per estar dolguda

Ana ha confiat en diversos periodistes que li han donat l'esquena en el pitjor moment, per això no vol contestar cap pregunta. Expliquen que se sent malament amb determinades situacions i que l'última cosa que farà serà augmentar la tensió que hi ha a la família. En aquests moments només poden parlar dues persones: Miguel i Aitana, però ells no faran el pas.

Foto de l'actor Miguel Bernardeau seriós en un photocall.
Ana Duato protegirà els seus. | GTRES
 

La mare de Miguel ha compartit molts moments amb els enamorats, de fet, mantenia una relació estupenda amb la cantant. A Socialité van explicar que Aitana estava plenament integrada a la família, tots l'havien rebut amb els braços oberts. El clan ha fet un pacte: els motius reals de la ruptura romandran en secret fins a nou avís.

La revista Lecturas ha confirmat un rumor que fa massa temps que circula per la premsa del cor. Hi ha qui diu que el fill de Duato ha amagat la situació real perquè no volia canviar la seva imatge pública. Estar sortint amb Aitana suposadament l'ajudava a cridar l'atenció dels responsables de certs projectes.

Ana Duato ha donat un cop a la taula

Ana ha deixat clar que es mantindrà al marge de la polèmica, no té intenció de donar la cara per Miguel. Ell donarà explicacions quan ho consideri oportú, però tot fa pensar que no serà amable amb els reporters. A Telecinco s'hi han acostat diverses vegades i la resposta, encara que educada, no ha estat gaire dolça.

Duato farà tot el possible per ajudar la seva família: no vol que la premsa enterboleixi un moment que ja és complicat. Aitana és una cara força estimada i compta amb el suport del públic. Si hi hagués una batalla, tindria una clara vencedora: la catalana.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp