Lydia Lozano en un photocall

Lydia Lozano podria perdre el carnet de conduir: «Anant a 120 km/h t'adorms»

Lydia Lozano ha incendiat les xarxes amb un comentari que ha abocat a 'Sálvame' sobre la normativa de circulació

Lydia Lozano ahir va tornar a 'Sálvame' després d'una setmana i mitja de desconnexió a Portugal amb el seu marit, Charly. La periodista sempre és molt cauta quan planeja les vacances i evita parlar-ne amb els seus companys perquè no es pugui filtrar la destinació ni la puguin fotografiar.

No obstant això, aquests esforços no acostumen a donar fruit i Lydia va ser caçada per un fotògraf prenent el sol a la piscina de l'hotel. Quan Lozano va veure les fotos a la pantalla de 'Sálvame' va al·lucinar, afirmant que estaven allotjats en un hotel molt petit i que fins i tot, creu que el traïdor la va saludar.

A les imatges es pot veure Lydia i Charly prenent el sol i banyant-se després de fer una ruta per la zona on eren. Aquest traïdor no solament va fer fotos i va gravar la parella, sinó que va voler anar més enllà i il·lustrar la redacció de 'Sálvame'.

El fotògraf afirma que Lydia no sap nedar i que es manejava amb dificultat dins de la piscina. Un extrem que la col·laboradora va voler desmentir i explicar amb detall. Va explicar que aquell dia tenien un sopar i que no es volia mullar els cabells.

Per acabar-ho d'adobar, el confident explica que la parella no tenia cotxe i que no es podien desplaçar. Lydia Lozano va dir que és mentida i que, de fet, van anar amb cotxe a tot arreu, amb la màxima comoditat i independència possible.

Llavors la col·laboradora es va envalentonar i va deixar anar una barbaritat que ha encès les xarxes socials. La canària va afirmar que és molt bona conductora i que conduir a 120 km/h és sinònim de quedar-se adormit. Una provocació que els seus companys li van retreure indicant que es tracta d'una temeritat.

Kiko Matamoros li va dir que, pel que va comentar, li haurien de treure algun punt. Per això, la direcció de 'Sálvame' ha decidit posar en marxa una acció que servirà per a mesurar les condicions amb què circula Lydia.

Lydia Lozano, a examen

Després que es posessin en dubte les habilitats de Lydia Lozano al volant, la direcció de 'Sálvame' va considerar que té part de responsabilitat davant de les competències de la seva col·laboradora i, per això, avui la col·laboradora haurà de pujar a examen. Kiko Hernández va anunciar a Lydia que avui la visitarà un examinador oficial.

I que haurà de fer un examen teòric per veure si és apta per seguir tenint el carnet de conduir. En cas que suspengui, des del programa va anunciar que proposaran que li treguin punts del carnet o que directament l'hi retirin.

Per la seva banda, Lydia va assegurar que no fa gaire es va renovar el carnet i que, per tant, reuneix les condicions per a conduir per Espanya. Haurem d'esperar a aquesta tarda per saber com li ha anat l'examen.

A 'Sálvame' saps com hi entres, però no com en surts. I sinó, que l'hi diguin a Lydia, que haurà de demostrar les seves habilitats al volant en un programa on es parla de les notícies del cor.