ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Lydia Lozano revela com ha estat l'adeu de Paz Padilla al seu marit

La col·laboradora de 'Sálvame' ha revelat com es troba la presentadora després de la mort del seu marit

Lydia Lozano gairebé plorant en directe a '´Salvame'
Lydia Lozano ha pogut parlar amb Paz Padilla després de la mort del seu marit | Mediaset

La mort del marit de Paz Padilla no només ha agafat per sorpresa a l'audiència, sinó també a gran part dels seus companys. Aquest diumenge, María Patiño obria 'Socialité' amb la tràgica notícia i amb la presència telefònica de Lydia Lozano.

«Ella ha tingut una coherència amb la seva vida personal i així ha gestionat aquest moment. Ella mai ha volgut donar detalls i ha estat sempre protectora amb la família. Malgrat l'extravertida que és, amb el seu entorn sí que és molt reservada. Ara ens posem a recordar la manera de ser que té. De fet, fa només uns dies ens demanava fer un 'tik tok' quan va acabar Sálvame  i vam ballar i vam riure i mai vaig notar res. Així és Paz», reconeixia la presentadora després d'anunciar la mort del marit de Padilla.

Lozano confessa que Paz Padilla va confinar-se voluntàriament per no contagiar el seu marit

Com no podria ser d'altra manera, Lydia Lozano ha intervingut en el programa per manifestar com es trobava Paz «Estic molt trista. He pogut parlar amb ella i m'ha explicat que Paz s'ha pogut acomiadar d'ell, s'han estat preparant. Mai he vist a Paz plorar d'aquesta manera. Ara anaven camí de Cadis, on estaran les restes d'Antonio Juan i està amb la seva filla», sentenciava.

«Ara entens per què no volia anar a treballar? No podia arriscar-se a contagiar-se i portar-ho a casa. La desaparició de Paz durant el confinament de la televisió va ser molt comentada», continuava dient Lydia Lozano entre llàgrimes assegurant que ho havia fet per protegir el seu marit del Covid .

Les polèmiques paraules de Paz Padilla sobre la mort

Patiño també ha volgut posar l'accent en les paraules de la presentadora després de la mort d'Álex Lequio on assegurava que «cal normalitzar la mort i aprendre a acomiadar-se». Segons la gallega, aquesta havia fet aquestes polèmiques declaracions perquè «ho estava vivint en primera persona».

Sens dubte, tots els companys de Paz Padilla s'han bolcat amb ella després d'aquesta tràgica notícia. «Tot i que es tenen molts piques en directe a la feina, la veritat és que Paz és una persona a la qual respectem i estimem moltíssim. Tots estem en xoc. Ella no ha volgut dir res, se l'ha guardat i és increïble com ha gestionat les emocions perquè ningú hagi notat res del dolor que tenia. Ha demostrat una enteresa exemplar», concloïa la presentadora de 'Socialité'.


Comentaris

envia el comentari