ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Les polèmiques paraules de Paz Padilla sobre la mort d'Álex Lequio que avui cobren un altre sentit

La mort del seu marit explica el per què del seu comentari sobre el fill d'Ana Obregón

Paz Padilla com a jutge en un programa de 'Got Talent'
Paz Padilla va ser molt criticada per unes paraules que ara cobren molt sentit | Catalunya Diari

En el seu retorn a 'Sálvame' després de la quarantena, Paz Padilla protagonitzar al mes de maig un episodi molt polèmic després de fer un comentari respecte a la mort d'Alessandro Lequio .

El fill d'Ana Obregón va morir fa uns mesos com a conseqüència d'un càncer que li va ser diagnosticat dos anys enrere. Va ser llavors quan un dels col·laboradors del programa va assegurar que els pares no estaven preparats per a fer-li front a això. Davant d'això, la presentadora va contrariar aquesta opinió: «Porten preparant-se dos anys per a la seva mort. Cal acceptar-ho, la mort forma part de la vida. És una cosa que tots hem de recórrer. Jo acabo de passar per una cosa semblant».

Feia un any que la presentadora es preparava per la mort del seu marit 

Després de dir això, les crítiques no van trigar a arribar-li a la gaditana. Una de les que més van destacar va ser la de Joaquín Prat, company del pare d'Álex i col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa': «Hi ha vegades que és millor que per dir una tonteria és millor no dir res. Fa molt mal perdre als teus majors, però mai estàs preparat per perdre un fill».

Quan Paz va fer aquest comentari, feia poc que s'havia mort la seva mare, i en aquest moment tothom va creure que parlava des del dolor que aquest fet li havia produït. No obstant això avui, després de la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal,s'ha descobert que la presentadora parlava des de la seva experiència.

Malgrat que en cap moment es va fer pública la notícia, la humorista portava temps tenint coneixement sobre la malaltia del seu marit i assumint que en qualsevol moment el podia perdre. Només el seu cercle més proper sabien el que estava vivint personalment. És per aquest motiu pel qual durant els últims mesos ha estat tan absent a 'Sálvame' i pel qual ha renunciat al seu paper com a jutgessa a 'Got Talent'.

A més, són moltes persones les que es lamenten sobre les crítiques que li van fer després de deixar anar aquestes paraules a 'Sálvame', al·ludint que ara comprenen que Padilla estava passant per la mateixa situació que els pares d'Alessandro Lequio i s'estava preparat per confrontar el dur cop que l'esperava.


Comentaris

envia el comentari