Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano revela que ja no s'estimen i que ara se'n riu d'ella constantment

Lozano viu una de les tardes més nefastes en un plató

Lydia Lozano ha tornat a ser una vegada més la gran protagonista de Sálvame després d'una nova picabaralla amb una de les enemigues més grans de la veterana periodista.

I és que Lozano ha tingut el dia més complicat des que va tornar a la televisió després d'operar-se l'esquena. Una intervenció que tants maldecaps li ha provocat i per la qual ha passat massa nits sense dormir pel dolor intens que li provocava aquest problema de salut.

El cas és que Laura Fa ha estat una altra vegada més el flagell de la seva companya. Ha passat després d'opinar-hi al podcast Querido Hater, del youtuber Malbert, quan tot ha saltat pels aires.

Lydia Lozano confirma que l'amistat ja no és possible

Fa uns dies, Laura posava el focus a Kiko Matamoros i la seva relació amb Marta López Álamo. La seva polèmica opinió provocava que el col·laborador tragués la ira contra ella i la insultés. Ahir, l'objectiu de la tertuliana catalana n'ha estat un de recurrent com és el de la dona de Charly.

Lydia Lozano entrant a un hospital
Lydia Lozano ho ha passat molt malament en les darreres dates | Europa Press

En aquest podcast, Laura s'ha esplaiat opinant sobre alguns col·laboradors de Sálvame com ara Miguel Frigenti o la pròpia Lydia. Aquesta arriba a dir que hi ha companys del programa de Telecinco que estan grans i que han perdut tota credibilitat.

En un moment donat, salta a la palestra el nom Lydia Lozano i Laura Fa s'enfila contra ella, deixant en molt mal lloc la seva companya.

«No sé qui va definir una vegada Lydia que és com un tap de suro. Ella no s'enfonsarà mai, ha superat Manzanares, Ylenias, Rocío Carrasco que li ha passat un camió per sobre i encara no se n'ha assabentat. Superat tot això i jo crec que puja a la tarima a donar una notícia i la gent la creu», li criticava Laura Fa.

L'atac més salvatge que deixa per terra la dona de Charly

Laura també recordava com aquesta s'enfada cada vegada que ella vol corregir-la al plató, cosa que ha fet explotar la col·laboradora. «No ho havia vist sencer. Tinc moltes coses a la meva vida per veure això, però ho acabo de veure i el que veig és com et mofes».

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano ha viscut una de les seves tardes més nefastes a plató | Mediaset

«Jo veig un presentador que riu així, diu 'frijolis' i rata de claveguera i tu li rius les gràcies. Dius de mi que sóc un tap de suro. No ho sé, és tan lleig. Mai he vist tanta maldat en una companya» sentenciava la dona de Charly.

«De debò?», es preguntava Fa. «T'ho dic molt de debò. He tingut bronques supergrosses amb Belén Esteban, amb Kiko Hernández i amb Matamoros», incidia la canària.

«Hem tingut bronques intenses, però no he vist el que acabo de veure que projectes un mal rotllo, una negativitat, i t'estàs rient a la cara», recalcava.

La veterana col·laboradora esclata en directe contra la seva enemiga més gran

«Quina pena tenir tan poca vida que et preguntin dels teus companys i no puguis explicar experiències teves, entrevistes...», continuava la canària. «És que no em truquen per explicar experiències», s'excusava Laura Fa.

La catalana incidia que «al final, ens acaben preguntant per la gent amb qui treballem, no em sembla tan greu. Tu no pots donar consells, que m'ho digui Gema que no ho fa ho entenc, però no tu», li deixava anar la seva companya.

Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame
Laura Fa amb cara seriosa | Telecinco

«Que no, que a la meva vida dono consells, els consells en dòlars», saltava Lydia Lozano. «Jo vaig fer el reportatge a Semana perquè vaig escriure un llibre de cuina», aclaria Lozano. «Però no saps cuinar, que vam fer un concurs juntes i no saps cuinar», li responia Laura Fa.

La Lydia ja no podia més i l'atacava de la manera següent. «També em tiraràs per terra el meu llibre de cuina? Jo llenço per terra el que fas tu a Lecturas?», protestava.

«Ara entenc per què m'ho enviava tota la gent que m'estima», concloïa Lydia, referint-se a com els seus amics li havien passat aquestes declaracions.