Macarena García: tot sobre la seva vida sentimental i la seva carrera actoral

Destapem el seu romanç amb el cantant Leiva, analitzem la seva relació amb Javier Ambrossi i relatem la seva trajectòria professional

Tot i que no sol parlar de la seva vida privada,  l’actriu Macarena García és una de les actrius amb més prestigi i reconegudes d’avui en dia del cinema espanyol. Amb tan sols 30 anys, segons explica 'La Coctelera', ha participat en pel·lícules de renom i de gran èxit com 'La llamada' o 'Palmeras en la nieve', a més a més d’haver participat en nombroses sèries, com l’aclamada 'El ministerio del tiempo'.

La seva relació amb el cantant Leiva, amb qui fa més de tres anys que surt, és molt coneguda i ha estat des de sempre molt intensa. El que no saben moltes persones és que el germà de l’actriu, en Javier Ambrossi, va ser el seu major suport durant la infantesa i va iniciar la seva carrera d’interpretació en televisió en un episodi d’'Hospital Central'.

Qui és la Macarena García?

El seu nom complet és Macarena García de la Camacha Gutiérrez-Ambrosi. Va néixer a Madrid el 26 d’abril de 1988 i se sap que quan era jove, abans de decidir centrar-se plenament en la interpretació, va dur a terme un any de Psicologia en la Universitat Autònoma de Madrid. A més a més, gràcies a la formació que de petita va fer de ball, de cant i de guitarra,  va emprendre la seva trajectòria com intèrpret sent protagonista principal en el musical 'High School Musical'.

L'actriu Macarena García va guanyar popularitat gràcies a les aparicions a 'El Ministerio del Tiempo' | Gtres
 

 Una de les etapes més complicades de la seva infantesa va ser la separació dels seus pares. El seu germà, en Javier Ambrossi, va ser un gran suport en aquesta etapa en la qual els conflictes eren l’ordre del dia. 

«Els meus pares són meravellosos, però es van separar i vam viure alguns problemes a casa que ens van unir  d’una forma molt bèstia», va declarar en una entrevista a 'Mujer hoy'. No obstant això, l’actriu manté una unió molt profunda amb la seva mare, la Sofía Ambrossi, tant que han estat vivint juntes fins que la carrera de la Macarena García li ha permès emancipar-se.

  • Més notícies relacionades: El sensual nu de Macarena García que ha encès les xarxes

Del teatre a la televisió: Goya a la Millor Actriu Revelació

Els seus inicis en la televisió daten entre 2009 i 2010, quan va aparèixer de manera puntual en sèries de molta popularitat, com ara 'El Internado' o 'Hospital Central'. Abans del seu gran èxit en el cinema espanyol en la pel·lícula 'La llamada', l’actriu va ser protagonista d’un musical del mateix nom — ideada, per cert, pel seu germà Javier Ambrossi — en el que va actuar de l’any 2013 al 2015.

No seria fins al seu paper com a protagonista en la pel·lícula espanyola 'Blancanieves' que faria un gran salt en la seva carrera professional. Aquell mateix any va ser guardonada amb el premi Goya a la Millor Actriu Revelació. D’altra banda, ha tingut presència  en sèries de menor calibre però bastant conegudes, entre elles 'Amar en tiempos revueltos' de TVE, o 'Luna, el misterio de Calenda' del canal Antena 3.

  • Més notícies relacionades: Macarena García publica una imatge a les xarxes socials al costat d'Anna Castillo en topless

El seu amor pel cantautor espanyol Leiva

Després de trencar la seva relació l’any 2017, sembla que l’amor mutu continua sent intens, tant que la parella va decidir tornar a unir les seves vides. Des que van tornar a aparèixer junts públicament, a principis de 2018, sembla que la Macarena García i en Leiva estan millor que mai. Una de les clares mostres d’amor és un dels discos que el cantant dedica a la seva parella: en el seu interior es pot llegir «A Maca».

La Macarena García i la seva parella Leiva, passejant junts.
L'actriu i la seva parella, el cantant espanyol Leiva | DIEZ MINUTOS
 

La gran relació amb el seu germà, en Javier Ambrossi

Han conviscut junts des que eren petits i actualment mantenen una relació molt íntima l’un amb l’altre. La Macarena García ha admès més d’una vegada sentir una profunda admiració per la forma de viure del seu germà, la qual l’ha influenciat des que era ben petita.

Ell, per la seva part, l’aprecia tant per ser la seva germana com per la seva professió com a actriu: «La meva germana és molt especial. És una estrella de veritat, és càlida...Ella converteix qualsevol projecte en un projecte millor», va confessar sobre la Macarena al 'Diario Vasco'.

Macarena García i el seu germà, Javier Ambrossi | Cedida
 

La seva passió per les xarxes socials

Els seus seguidors són testimonis de cadascun dels moments de la seva vida diària a través del seu compte, el qual actualitza amb fotografies de moments amb els seus amics, familiars, companys de feina, etc.  És evident la passió que sent per aquesta aplicació i per la gent que l’envolta.