Josep Bou

Josep Bou regala a Cristina Puig una samarreta amb la frase «La República no existeix, idiota»

La presentadora s’estrenava ahir com a nova conductora del ‘FAQS’ i el candidat a l’alcaldia de Barcelona pel Partit Popular va voler obsequiar-la amb un present d’allò més provocador

Ahir era el gran dia. Cristina Puig s’estrenava com a nova presentadora del ‘FAQS’ de TV3, i agafava el relleu de Laura Rosel després de 42 setmanes consecutives al capdavant del programa. Una feina que, d’entrada, no semblava fàcil, encara més tenint en compte tota la polseguera que ha aixecat aquesta decisió.

Amb tanta expectació, ningú esperava que el moment més sorprenent de la nit el protagonitzaria Josep Bou, el candidat a l’alcaldia de Barcelona pel Partit Popular, que va voler fer entrega d’un obsequi a Cristina Puig per donar-li la benvinguda. Ara bé, més que un regal, el present es va configurar més com una provocació: es tractava d’una samarreta on hi havia estampada la ja famosa frase de «La República no existeix, idiota!».

Bou li va entregar la samarreta en ple directe

Així les coses, Bou li va fer entrega de l’obsequi en ple directe, davant l’atònita mirada d’una Cristina Puig que va saber reaccionar amb molta naturalitat i un xic d’ironia. «És un regal que està molt de moda», explicava el candidat del PP, mentre Puig li preguntava si ja havia començat la seva particular campanya electoral.

Josep Bou
Josep Bou li regala a Cristina Puig una samarreta amb la frase «La República no existeix, idiota» | TV3

 

«Pensi que està vostè al ‘programa de les samarretes’», li etzibava la presentadora, mentre Bou exhibia la samarreta on estava plasmada la frase que un Mosso d’Esquadra li va dir a un Agent Forestal durant les manifestacions organitzades en el marc de la reunió del Consell de Ministres, el passat 21-D. La frase clamava que «la República no existeix, idiota!».

Puig li va preguntar a Bou si era el lema de la seva campanya

Puig, a més, va anar un pas enllà, i li va preguntar a Bou si aquest era «el lema de la seva campanya». La resposta del candidat del PP va ser la següent: «No, això és una samarreta que m’han regalat i que té molt sentit en aquest moment, perquè un Mosso d’Esquadra va dir una cosa que va ofendre».

«Però bé», prosseguia Bou, «aquell Mosso d’Esquadra  també tenia la seva raó, i per això porto aquesta samarreta».