‘Viva la vida’ es reinventa per problemes d’audiència

El canvi de la presentadora Toñi Moreno per Emma García no ha sigut suficient per atraure més espectadors

El programa dels caps de setmana de Telecinco, ‘Viva la vida’, no està aconseguint recuperar l’audiència tot i l’entrada d’Emma García com la nova presentadora el passat mes de novembre. Tal com ha avançat 'La Coctelera', tot i els esforços de l’equip del programa, la productora Mediaset no està contenta amb la seva evolució i s’està plantejant canvis.

Les dades d’audiència no milloren

Segons les dades de Kantar Media publicades a les xarxes socials, el primer programa de ‘Viva la vida’ d’Emma García va tenir un 10,4% de quota de pantalla i 1,2 milions d’espectadors. Les dades són molt semblants a les aconseguida per la seva anterior presentadora, Toñi Moreno, que en el seu comiat va aconseguir un 10,6% de quota de pantalla i 1,2 milions d’espectadors. Les alarmes han saltat aquest primer cap de setmana del 2019, amb un inesperat 8,7% de ‘share’ del dissabte 5 de gener i un 9,3% el diumenge.

  • També pots llegir: Toñi Moreno s'acomiada de 'Viva la vida' molt emocionada

Un programa per Emma García

«Les audiències han girat l’esquena al programa perquè la gent el veia en gran part per Toñi Moreno», asseguraven fonts internes de Telecinco a ‘JALEOS’. Mediaset, amb l’objectiu de millorar la situació del programa, prendrà mesures ràpides com «fer un programa fet a mesura per Emma García, tal com ho van fer amb Toñi Moreno».

Tanmateix, la productora assegura que el nom del programa i l’espai romandran igual: «l’espectador ni tan sols se n’adonarà, però de moment prescindirem de gran part dels col·laboradors i d’algunes de les seccions amb les quals compta actualment el programa».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Último programa del año en la mejor compañía. ¡¡¡Por vosotros, compañer@s!!! #FelizAñoNuevo #ÚltimoPrograma #VivaLaVida #SeguimosEnLaRed

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

La cadena no estava contenta amb la baixa audiència que tenia el programa amb Toñi com a presentadora. És per aquest motiu que van decidir canviar-la per Emma García, decisió que no ha donat bons fruits: «El canvi de presentadora no ha anat gens bé. L’audiència s’ha mantingut, més o menys, i no estava precisament bé. Tot i això, la gran diferència és que abans hi havia bon rotllo a l’equip i ara no: pels canvis, les dades...».

Tot i aquest matís sobre les relacions internes entre els companys del programa, de cara al públic sembla que tot va sobre rodes i que l’ambient entre els col·laboradors és immillorable, segons moltes de les publicacions que es veuen a les xarxes socials.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hay personas con las que conectas nada más conocerte y tú @tmoreno73 eres una de ellas. Con tu cariño afronto la nueva etapa y con la tranquilidad de que vas a cuidar a mis chic@s y viceversa. Te lo he dicho varias veces estos días pero quiero decírtelo una vez más: ¡¡¡Te quiero,amiga!!!@mediasetcom @cuatrotv @telecincoes #SeguimosEnLaRed

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

El carisma que aportava Toñi Moreno en el programa no té res a veure amb el caràcter d’Emma: «El programa, tal com està ara, s’ha quedat obsolet. ‘Viva la vida’ era un format pensat per a Toñi Moreno que no està donant resultats amb Emma al capdavant». Segons les fonts, la solució és adaptar el programa a la nova presentadora. «L’adaptaran a ella. Emma tindrà molt a veure en tots els canvis perquè, encara que la gent cregui que la direcció és qui mana, Emma mana. I molt».

  • Més informació d’interès: Emma García ridiculitzada per un error amb un 'playback' a 'Viva la vida'