Pol Badía va descobrir el passat dijous que la seva parella li ha estat infidel

La confessada infidelitat del Maestro Joao destrossa el català Pol Badía

El conegut vident de les celebrities va sincerar-se amb els seus companys de convivència Kiko Jiménez i Adara Molinero, i va revelar haver estat deslleial amb la seva parella
 

El Maestro Joao, el qual ha adquirit fama per ser el vident dels famosos, no para de crear polèmica al voltant de la seva relació sentimental amb Pol Badía. Si bé en més d’una ocasió ambdós han manifestat l’amor que sent l’un per l’altre, la seva relació no és una història d’amor idíl·lica. Plena de discussions i de rumors d’infidelitat, fa poc van fer-se públiques unes fotografies on Badía apareixia amb l’actor Fernando Tejera amb una actitud molt propera. Des de la publicació d’aquesta notícia, són molts els internautes que han posat en dubte la relació que mantenen i que fins i tot els acusen de ser uns farsants.

Maestro Joao confessa a ‘GH VIP 7’ haver estat deslleial a Pol Badía

El passat dijous 26 de setembre va viure’s al plató de ‘Gran Hermano VIP 7’ una de les situacions més surrealistes i incòmodes a causa de les declaracions del Maestro Joao.  En concret, el concursant de ‘Gran Hermano’ se sincerava amb Adara i Kiko Jiménez i els hi confessava que tenia por que informació sobre la seva vida personal sortís a la llum.

«Jo no tinc por del que pugui fer ell, el dolent d’aquesta relació sóc jo, li he estat infidel i no ho sap. Tinc por que surti aquesta informació mentre jo estigui aquí», desvelava la parella de Pol Badía. Les imatges d’aquesta conversa van filtrar-se al plató on es trobava el català, i aquest va enfonsar-se en un mar de llàgrimes mentre el públic i la resta de col·laboradors romanien en silenci.

Tot el plató de 'GH VIP' va romandre en silenci després de veure les imatges
Tot el plató de 'GH VIP' va romandre en silenci després de veure les imatges | GTRES

 

Tot i això, quelcom sospitós va succeir perquè les xarxes socials no hagin sentit ni una mica de compassió pel jove. Encara que va tapar-se el rostre, Pol Badía no va deixar caure ni una llàgrima, fet que ha generat rumors sobre el veritable interès de la seva relació sentimental amb Joao. Alguns usuaris han insistit en el fet que ha estat una estratègia mediàtica per posar fi a la seva història amorosa, i no pas un esdeveniment natural.

També pots llegir...