Maite Galdeano, ingressada a l'hospital per una operació

La mare de Sofia Suescun encara no ha rebut l'alta

Imatge de Maite Galdeano
Maite Galdeano ha estat ingressada | Telecinco

La vida de Maite Galdeano va canviar completament després de la seva aparició a 'Gran Hermano', del 'reality' va sortir molt aviat, però per sort per a ella la seva filla, Sofia Suescun, el va guanyar. Des d'aquell instant, la vida de Maite Galdeano va canviar completament perquè gràcies al programa, ara és una fixa en televisió.

La seva última gran aparició va ser en la primera edició de 'La Casa Fuerte', on va participar amb el seu fill, Christian Suescun. A part d'aparèixer en els 'realities' de Telecinco, Maite ha estat una fixa en els platós defensant a la seva filla en programes com 'Supervivientes' o 'GH DUO'. Les novetats en la seva vida estan relacionades amb la seva situació sentimental, ja que sembla que la mare de Sofia Suescun ha trobat l'amor en un home francès.

No obstant això, acabem de conèixer una mala notícia, i és que Maite Galdeano es troba ingressada a l'hospital tal com ella mateixa ha mostrat en les seves xarxes socials. Tota la família és molt activa en les xarxes, i en aquest cas Maite les ha utilitzat per mostrar als seus fans el seu ingrés hospitalari.

La col·laboradora de Telecinco no ha volgut donar molts detalls del que li passa, però sí que ha volgut mostrar als seus seguidors que està passant uns dies a l'hospital. En els 'stories' del seu Instagram ha mostrat com és el dia a l'hospital. La de Navarra ha anat mostrant com són els esmorzars a l'hospital. Malgrat que ella no ha revelat el motiu pel qual està ingressada, 'Socialité' ho ha pogut saber tot, ja que ha esbrinat la veritat.

Maite Galdeano ha estat operada

Segons ha explicat el programa de Telecinco, Maite Galdeano es va sotmetre a una intervenció quirúrgica aquest passat divendres per una sèrie de problemes de salut que porta patint des de fa força temps. De moment no se sap amb exactitud el tipus d'operació a la qual s'ha sotmès. No obstant això, està previst que Maite Galdeano rebi l'alta en els pròxims dies, ja que a causa d'alguna complicació ha hagut de quedar-se més del que preveu l'hospital.

La col·laboradora de Telecinco hauria explicat a 'Socialité' que es troba «regular». Veurem si la seva filla diu alguna cosa a 'Ya es mediodía', programa on col·labora habitualment. De moment la guanyadora de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' no ha pogut estar molt de temps amb la seva mare, ja que les circumstàncies de la pandèmia no ho permeten.

Entre ella, el seu germà Christian i Remi, el xicot de la seva mare, van fent torns per a veure-la dins dels horaris marcats, que són molt curts. El programa ha enviat molts ànims a Maite Galdeano que segur que en els pròxims dies es recupera. Aquest mal moment de salut coincideix amb un dels millors moments de Maite personalment, ja que després de molts anys ha aconseguit trobar l'amor, cosa que sempre havia dit que era impossible. Es tracta de Remi, un científic francès.

La col·laboradora de Telecinco està molt encantada amb el seu nou amor. Les seves aparicions en les xarxes socials ja són fixes i tots dos no paren de demostrar als seus seguidors el molt que s'estimen tot i no portar molt de temps junts. Fins i tot ja fan plans amb Sofia i Christian i les seves respectives parelles.

Maite va ser l'encarregada de presentar-lo a 'Sábado Deluxe'. Segons ella, el seu noi és un professional molt reconegut al seu país. Segurament Remi estigui una mica espantat per la seva actual parella i el seu recent ingrés hospitalari, però tot i això, el francès està sent un dels majors suports de la mare de Sofia Suescun en aquests moments tan delicats per a ella.


Comentaris

envia el comentari