El gest de Rocío Flores que l'allunya com mai de la seva mare, Rocío Carrasco

La distància entre mare i filla sembla cada vegada més gran

Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'
Rocío Flores té un gest amb Olga Moreno, que allunya a la seva mare  | Telecinco

Des que va entrar a concursar a 'Supervivientes', Rocío Flores va deixar clar, per activa i per passiva, que volia una reconciliació amb la seva mare (Rocío Carrasco). No obstant això, els mesos han passat i no hi ha hagut cap mena d'acostament entre ambdues.

Aquesta situació sembla que ha fet desistir a la jove, que ha preferit continuar amb la seva vida com si res. Així, ha tornat als seus estudis i se n'ha anat a viure amb el seu xicot (Manuel Bedmar), després comprar-se un pis. I a això cal afegir que està ficada de ple en la seva transformació física, ja que ha perdut pes, està practicant boxa i s'ha fet algun retoc.

No obstant això, per si no fos prou, segueix donant suport als seus en tot moment, concretament, a algú que no és la seva progenitora, però a la qual considera com a tal. Ens estem referint a Olga Moreno, l'esposa del seu pare (Antonio David Flores), amb qui Rocío ha tingut un gest que pot allunyar-la encara més, si cap, de la seva progenitora.

El detall de Flores amb Olga

En concret, el que ha passat és que Moreno ha fet un pas més i important a l'àmbit empresarial. Ella tenia una botiga de roba, anomenada 'Olé & Amén', que està situada a Màlaga i que compta amb un gran èxit, pel qual precisament ha decidit anar una mica més enllà.

El que ha fet ha sigut posar en marxa la seva pròpia botiga 'online' i així d'aquesta manera, persones de qualsevol racó d'Espanya i del món poden comprar peces de l'establiment. I, a més d'Olga, ha sigut la mateixa Rocío Flores qui ha volgut fer públic aquest avanç empresarial de l'esposa del seu pare.

Per això, a través de les 'stories' del seu compte a Instagram ho ha comunicat, compartint una fotografia d'Olga Moreno amb un dels vestits de la seva botiga i un compte enrere amb la data d'obertura del web, la qual ja s'ha produït.

És més, aquesta publicació l'ha acompanyat del següent missatge: «Em moria de ganes d'explicar-vos que, per fi, és oficialment el llançament del web de 'Olé & Amén'. Espero que ho gaudiu un munt».

Rocío Flores, sempre al costat d'Olga Moreno

Amb aquest gest, la jove Rocío ve a deixar palès que l'esposa del seu pare és gairebé una mare per a ella. És la dona que està sempre al seu costat i que li dona suport en qualsevol tràngol. I això, sense cap dubte, ha de ferir Carrasco, que des de fa anys està allunyada de la seva filla per circumstàncies molt complicades i difícils.

És més, Flores ha arribat a manifestar de forma pública en entrevistes de premsa i en televisió que «Olga és una de les persones més importants de la meva vida. Està amb mi des que tinc pràcticament ús de raó. Li agraeixo tot el temps que porta al meu costat». Tant és l'afecte que li professa, que fins i tot Rocío Flores no va dubtar a recolzar-la recentment quan aquella va travessar un dur sotrac. Ens estem referint a quan, dia sí i dia també, apareixien dones parlant de les infidelitats d'Antonio David Flores.

Davant aquesta situació, la jove no només es va bolcar en la cura dels seus germans petits, sinó que va cuidar molt a Olga, on mostra d'això és que, aprofitant el seu aniversari, la va sorprendre amb una festa en què estaven les seves amigues.

Una festa que van organitzar en un centre de bellesa i que Moreno li va agrair en xarxes amb un sincer missatge: «El millor regal que m'han fet. Gràcies, 'rubia'. Ets el més. T'estimo».


Comentaris

envia el comentari