Foto de Makoke amb ulleres de sol.

Makoke ja no pot més i queda sola després del seu gran error

Makoke gaudeix a Eivissa mentre la polèmica la persegueix a la televisió

Makoke torna a estar d'actualitat i no pels filtres que es posa a les seves fotos d'Instagram (que també). L'exmodel malaguenya continua publicant la seva vida a les xarxes socials i provoca enveja i estupefacció a parts iguals. Maca, rossa, en forma i amb una vida envoltada de luxes i plaers, Makoke presumeix de restaurants, iots, platja, vacances i bellesa sense objeccions.

Té gairebé 370.000 seguidors a Instagram i acaba d'anunciar també un nou projecte televisiu, encara per detallar. Mentrestant, viu entre Eivissa i Madrid, gaudeix d'una vida relaxada, sense gaire feina i presumeix de tractaments estètics.

Cal destacar la capacitat que ha tingut Makoke de conservar la seva fama, malgrat que el seu ex, Kiko Matamoros, no en vol saber res. És fàcil mantenir-se al cim de l'actualitat si hi ha polèmiques i discussions en marxa que es puguin televisar. Ara, Makoke ha signat la pipa de la pau amb el seu ex, però se'n continua parlant, fins i tot a Sálvame.

Tot i això, el seu cercle d'amistats televisives, de les quals va gaudir fa un temps, es van reduint fins a quedar-se pràcticament sola. Una de les seves examigues ho ha explicat i ha destapat la veritat de la situació actual de Makoke.

Fotomuntatge retocs genolls de Makoke
Makoke mostra els resultats de la seva darrera intervenció estètica. | Instagram

Makoke perd el suport d'una influent companya de televisió

Makoke sempre va viure a l'ombra de la seva exparella, fins que va començar a llaurar-se una carrera televisiva per ella mateixa. Així doncs, va participar en alguns realities i va aconseguir una cadira a Viva la vida i en altres programes de televisió. Allà va coincidir amb Terelu Campos i amb la seva filla Alejandra.

Durant molt de temps van ser amigues, tal com ha explicat la filla de Maria Teresa Campos. «Makoke i jo hem estat molt amigues. Som les dues de Màlaga, jo la conec des que era joveneta, sortia amb un amic meu. Durant molts anys no en vaig saber res i vam tornar a coincidir molt quan les nostres filles eren petites».

Tant l'amistat com la posterior separació es va produir a través de les filles de totes dues, Alejandra Rubio i Ana Matamoros. «Alejandra i Anita eren inseparables i hem tingut molta relació. De tota manera, jo mai he conegut la casa de Kiko ni ells han estat a casa meva. No hem estat mai íntimes amigues», aclaria Terelu sobre Makoke.

Muntatge Terelu i Makoke
Makoke ha perdut un important suport a la televisió. | GTRES - Telecinco

En aquests moments, Makoke i ella tenen «una relació correcta. També les nostres filles han anat cadascuna per un camí i això influeix molt. Per a mi, Ana continua sent Ana, ni ho vull evitar ni ho puc evitar. A la meva mare l'anomenava àvia Teresa».

Makoke se sincera i comencen els problemes

Makoke sempre s'ha caracteritzat per dir el que pensa i per tenir unes formes una mica rudes quan s'enfada. Aquest va ser el detonant que fes saltar la seva amistat amb Terelu pels aires. Això i el fet que Alejandra sigui íntima amiga de Marta López Álamo, la nova xicota de l'ex de Makoke.

«Makoke va fer una cosa que a mi em va doldre especialment i no ho vaig entendre, pel que fa a Alejandra. Són coses que passen», deia trista Terelu. En una de les pauses del programa de televisió, Makoke va retreure a Alejandra, sembla que de males maneres, la defensa que aquesta va fer de Kiko. Allò es va complicar quan Terelu va entrar en joc i totes dues van discutir obertament al programa.

Makoke va treure tot el que portava a dins. «Jo et considerava la meva amiga, però veig que jo per a tu no ho soc, tant et fa el que passa amb la meva vida i no t'alegres per les coses bones que em passen, això no és d'amiga». L'altra no es quedava curta amb la seva resposta: «no et diré ni tan sols en privat el que m'ha molestat perquè no em fio que no ho facis públic».

Tot seguit, Terelu la va qualificar de «coneguda», ja que «tampoc és que hàgim tingut una relació estretíssima de sortir a sopar». Allò que Makoke, contrariada, al·lucinava. «Però, si us plau, si sempre em convidaves als teus aniversaris, fins a l'any passat, que en comptes de mi, vas convidar el meu ex». Molt preocupada, a Makoke, no se la veu. L'última cosa que en sabem és que ha gaudit d'un sopar al restaurant amb millors vistes d'Eivissa.

▶️ Vídeo del dia