Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Gran cop a Isabel Pantoja: li poden prendre tot, inclús Cantora

Isabel Pantoja rep una mala notícia que la podria deixar sense res i al carrer

Isabel Pantoja està a la corda fluixa després de rebre una notícia molt dolenta. Sense haver superat la mort de la seva mare, ara ha de fer front a un altre cop. Completament aïllada a Cantora, la cantant està a punt de perdre tot el que té.

Aquesta finca que va heretar de Paquirrí i s'ha convertit en el seu bastió per afrontar les garrotades que li ha regalat la vida. Segons la revista 'Lecturas', la seva part de Cantora està en perill a conseqüència dels deutes que té des de fa temps.

Malgrat haver-se dedicat sempre als escenaris, l'artista no ha sabut gestionar gens bé el seu imperi. Ni ella ni el seu germà Agustín, a qui va atorgar poders per administrar els comptes quan va ingressar a la presó. Ara, tot s'ha girat en contra i es podria veure al carrer en qüestió de mesos.

Isabel Pantoja, més a prop que mai de perdre Cantora

És evident que 2021 no ha estat un bon any per a Isabel Pantoja. Després de l'enfrontament amb el seu fill, la seva mare va morir i va tenir un daltabaix professional a la televisió. Ara, quan queden poques setmanes per acabar l'any, la tonadillera ha de fer front a una altra sacsejada.

Segons 'Lecturas', Isabel podria perdre Cantora per un nou deute amb Hisenda que complica, encara més, la seva situació econòmica. Sembla que l'Administració Tributària li ha fet arribar una nova comunicació d'embargament sobre la part de la finca.

Una anotació de 75.263 euros que se suma a la quantitat d'1.514.080 que ja pesa sobre Cantora. Els interessos per demora en el pagament dels anteriors deutes no deixa de créixer i amenaça cada cop més Isabel Pantoja.

Totes les propietats que posseeix la cantant estan embargades per Hisenda. Cantora està totalment hipotecada, encara que la meitat pertany a Kiko Rivera. Una hipoteca sol·licitada a Cajasur per 2.700.000 euros el 2002 a un termini de 20 anys.

Encara que el deute ha disminuït, continua sent una xifra elebrada: un total d'1.295.208 euros. Gairebé tres milions d'euros podrien provocar la sortida imminent d'Isabel Pantoja de Cantora després de no tenir més remei que subhastar-la.

Isabel Pantoja allunya la possibilitat de reconciliar-se amb el fill

Quan la senyora Ana va morir fa uns mesos, semblava que Kiko Rivera estava disposat a propiciar un apropament amb la seva mare. No obstant això, aquest nou cop d'Hisenda podria dificultar la reconciliació.

Si alguna cosa va provocar que el cantant s'hi enfrontés, va ser la manera poc lícita amb què Isabel va distribuir l'herència de Paquirrí. Tot i que la cantant només posseïa el 52,4 % de Cantora, va demanar una hipoteca per la totalitat de la finca, inclosa la part del seu fill.

Un moviment que, amb el temps, podria portar problemes molt seriosos a Kiko. Per tractar d'evitar conflictes més grans, ell va intentar vendre la seva part, una venda que va retirar després de morir la seva àvia.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició | GTRES

Ara, l'única sortida que té Isabel Pantoja de sortir airosa del pou on s'ha ficat és subhastar Cantora. Una decisió que provocaria que el cantant perdés tot el que li va donar el seu pare en herència i també la ruptura definitiva amb la seva mare.

La cantant no paga la hipoteca mensual d'11.000 euros des del 2020. Així, el deute ha augmentat de manera considerable

De fet, encara que aconseguís vendre la finca, el pagament de l'endeutament encara no quedaria satisfet. Faltarien alguns creditors per pagar.

Una situació molt complicada que compromet Isabel Pantoja i que esquitxa irremeiablement el seu fill, sense ser responsable dels deutes de la seva mare.