Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

La raó per la qual Rocío Flores va fer les maletes: «Necessitava diners»

Rocío Flores s'ha adonat que la seva carrera televisiva l'està perjudicant

Rocío Flores, filla d'Antonio David Flores, treballa com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i cada vegada té més poder a Telecinco. És conscient que la seva imatge pública està debilitada, així que s'està esforçant molt perquè el públic tingui una bona opinió sobre ella. Ha demanat a ajuda a la seva tia Gloria Camila, germana de Rociíto, per guanyar uns diners extra fora de la televisió.

Rocío Flores va començar a treballar als mitjans de comunicació el 2019 i des del primer moment va demostrar que es movia bé davant les càmeres. Moltes marques es van posar en contacte amb ella per patrocinar els seus productes al compte d'Instagram, i així és com la filla d'Antonio David es va convertir en una de les millors influencers de les xarxes socials.

Rocío Flores i Gloria Camila
Rocío Flores i Gloria Camila formen un equip perfecte | LND

Gloria Camila, famosa des que va néixer, és coneguda per ser la filla de Rocío Jurado, però mai s'ha sentit còmoda a la televisió. Actualment ha guanyat confiança i ha signat un contracte per col·laborar a 'Ya son las ocho', un programa que s'emet a Telecinco. Tot i això, ella preferiria centrar-se en la seva faceta d'actriu o dedicar-se a les seves xarxes socials.

Rocío i Gloria han pensat que el millor per a elles era marxar uns dies d'Espanya i fer un viatge a París. La germana de Rociíto ha confessat el motiu: volien crear contingut per als comptes d'Instagram. Totes dues pretenen reprendre l'activitat a les xarxes per no haver de dependre dels ingressos que generen a la petita pantalla.

Rocío Flores guanyava diners gràcies a les xarxes socials, però la seva reputació no passa per un bon moment i ha perdut oportunitats importants. Amb el seu viatge a França pretén crear una imatge més sofisticada i seriosa que pugui atraure algunes marques.

Rocío Flores, al descobert: “Ho teníem planejat”

Gloria Camila ha confessat a 'Ya son las ocho' que tant ella com la seva neboda Rocío tenen un nou projecte: convertir-se en influencers serioses. Aquesta és la raó per la qual han passat uns dies a París, ja que necessitaven fer-se fotografies.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Flores vol reprendre la seva faceta com a infuencer i triomfar a Instagram | GTRES

Rocío no està passant per un bon moment mediàtic. La periodista María Patiño va assegurar a 'Socialité' que està perdent molts diners. Cada cop hi ha menys marques que s'hi volen relacionar, per la qual cosa ha canviat d'actitud. «Hem arribat a entendre», declarava Gloria, que «Instagram dóna peu a moltes coses per al dia de demà. Hem de penjar més les fotos i el contingut de cara a les firmes. Fins ara no buscàvem a les marques, tenir continguts i crear més interaccions», declara Gloria.

Gloria Camila marca distàncies

La germana de Rociíto assegura que han descobert que les xarxes socials generen bones oportunitats en l'àmbit laboral. «Abans pujàvem fotos que ens agradaven de tant en tant i ja està», comenta, però ara intentaran guanyar diners gràcies al seu poder mediàtic. Gloria manté un conflicte històric amb la seva germana Rociíto i vol deixar clar que el comportament mediàtic de totes dues és diferent. Assegura que tant ella com la seva neboda Rocío no se senten còmodes parlant de la seva vida privada.